yalovaspor-kadin-futbol-takim-son-sira-zirve-eskisehir (4)Eskişehir gibi Bursa Soğanlıspor, Kocaeli Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor ve Bursa Ufukspor’da sezona 3 puanla başlayan takımları olurken, Yeşil Kırmızılı ekibimizle birlikte Karşıyaka Koleji Spor, Karamürsel Belediyespor ve Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik takımları da ilk haftayı puansız kapattı.

Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı

Grubun ikinci hafta müsabakaları ise 27 Ocak 2024 tarihleri arasında oynanacak.

yalovaspor-kadin-futbol-takim-son-sira-zirve-eskisehir (5)Birinci haftanın açılış maçında Yalovaspor Amatör Saha-2’de Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor’u konuk etti. Mücadeleyi konuk ekip Sıla Uyar, Elvannur Yarım, Zehra Okur, Esma Nur Çelik ve Yağmur Özbay’ın golleriyle 5-0 kazandı.

Kocaeli derbisinde Karamürsel Belediyespor ile Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor kozlarını paylaştı. Mücadeleden konuk ekip 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik takımı evinde Bursa Soğanlıspor’u ağırlarken rakibine Semanur Öztosun, Hilal Korkmaz, Buse Nur İnce ve Ayşegül Karaca’nın golleri sonrasında 4-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin tek sayısına Damlanur Uslu imzasını attı. Bursa Vatanspor sahasında oynanan mücadelede Ufukspor rakibi Karşıyaka Koleji Spor’u Ruken Solmaz(2) ve Huriye Bala 3-2 devirdi. Konuk takımın sayılarına Gülbahar Çiftçi kaydetti.

yalovaspor-kadin-futbol-takim-son-sira-zirve-eskisehir (6)

Editör: Arda Yavuz