9 golün atıldığı 90 dakikada Mavi-Beyazlı ekibin forvet hattındaki etkili ismi Ömer Bal, attığı 4 golle müsabakaya damgasını vururken Esnafspor sahadan 7-2’lik galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya her iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Esnafspor, 17. dakikada geliştirdiği atakta Ömer’in kaydettiği golle durumu 1-0 yaptı. Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden çabuk atan konuk ekip, beraberlik için rakip kaleye yüklenirken aradığı golü 30. dakikada buldu.

Sarı-Lacivertli ekip bu dakikada penaltı kazanırken, topun başına geçen Galip, meşin yuvarlağı Esnafspor fileleriyle buluşturdu ve durumu 1-1 yaparak skora denge getirdi. Beraberlik golünden sonra oyunda kontrolü yeniden eline alan ev sahibi takım 38. dakikada geliştirdiği atakta Ayberk’le durumu 2-1’e getirdi. İlk yarının bitimine saniyeler kala bu kez Adil sahneye çıkarak durumu 3-1 yapan golü kaydetti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında ise sahada Esnafspor fırtınası esmeye başladı. İkinci 45 dakikaya oldukça etkili başlayan ev sahibi takım 68. dakikada Hasan’ın Acarspor filelerini havalandırmasıyla durumu 4-1’e getirerek aradaki farkı 3’e çıkardı. Sahaya kazanmak için çıkan ancak çok kötü bir performans ortaya koyan konuk ekip Acarspor ise kalesinde gördüğü gollere engel olamadı. Attığı gollerle farkı açan Esnafspor, rakip kaleye gol için yüklenmeye devam etti.

Mücadelenin 73. dakikasında ilk golün sahibi Ömer, Mavi-Beyazlıları 5-1 öne geçirdi. Acarspor bu golden sonra farkı azaltmak adına Esnafspor kalesine atak geliştirirken, 80. dakikada Burak’ın golüyle durumu 5-2’ye getirdi ve farkı 3’e indirdi. Ancak günün başarılı isimlerinden Ömer, 85. dakikada skoru 6-2 yaparak farkı yeniden 4’e çıkardı. Bu golden 5 dakika sonra gelişen Esnafspor atağında sahanın yıldızı Ömer, bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin dördüncü takımının yedinci golüne imzasını attı ve durumu 7-2 yaparak karşılaşmanın skorunu belirledi.

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: İlhan Akşakar***, Kenan Kurşuner***, Erdal Ergül***

Esnafspor: Orhan***, Mehmet***, Hasan***, Fatih***, Z.Güray***, O.Melih**, Selahattin***, Adil***, Ömer***, Ayberk***, Yaşar***

Acarspor: Mehmet**, Özcan**, Coşkun**, Yiğit**, Galip**, Ö.Doğuş**, Batuhan**, Hakan**, Selçuk**, İlker**, Burak**

Goller: Dk. 17 Ömer 1-0, Dk.30 Galip (Pen) 1-1, Dk. 38 Ayberk 2-1, Dk. 45 Adil 3-1, Dk. 68 Hasan 4-1, Dk. 73 Ömer 5-2, Dk. 76 Burak 5-2, Dk. 85-90 Ömer 7-2

Kırmızı Kartlar: Dk.55 O.Melih (Esnafspor), Dk.77 Burak (Acarspor)

Editör: TE Bilişim