Sigortam.net ve Yeşil Kırmızılı ekibimiz zirveyi paylaşırken, bu iki takımı Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Basketbol ve Pizza Lazza Haremspor yakından takip ediyor. TBL’de küme düşme hattını ise 2 galibiyeti bulunan Bornova Belediyesi Karşıyaka ve 1 galibiyetli MKE Ankaragücü İkon Menkul oluşturuyor.

Dokuzuncu haftanın açılış maçında İzmir’de Bornova Belediyesi Karşıyaka’ya konuk olan Finalspor parkeden 94-79’luk galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Koleji Novotel evinde Kapaklıspor engelini 91-72 aştı.

Gaziantep Basketbol deplasmanına çıkan Sigortam.net evine 72-58 kazanarak döndü. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan MKE Ankaragücü İkon Menkul’u 112-108 devirdi. Semt77 Yalovaspor bu haftanın en kritik maçında Pizza Lazza Haremspor’u 80-77 devirdi. Esenler Erokspor galibiyetlerine Alagöz Holding Iğdır’ı 71-67 yenerek yenisini ekledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’a konuk olan Mersin Büyükşehir Belediyesi hata yapmayarak parkeden 83-68’lik galibiyetle döndü.

Esenköy Adnan Kaptan Bahar Turnuvası Heyecanı! Esenköy Adnan Kaptan Bahar Turnuvası Heyecanı!

Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler evinde ligin iddialı takımlarından Çayırova Belediyesi’ni 86-73 devirdi. Kapanış maçında OGM Ormanspor ile Konyaspor kozlarını paylaştı. Mücadeleyi başkent ekibi 86-76 kazanmayı başardı. Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi(TBL)’nde onuncu hafta müsabakaları 10-11, 12 ve 13 Kasım tarihleri arasında oynanacak.

yalova-semt77-basketbol-tbl-favoriler-firesiz (4)yalova-semt77-basketbol-tbl-favoriler-firesiz (3)yalova-semt77-basketbol-tbl-favoriler-firesiz (1)-1yalova-semt77-basketbol-tbl-favoriler-firesiz (1)

Editör: Arda Yavuz