Türkiye’de yağlı güreşlerin en eskileri arasında yer alan ve bu yıl 111.’si yapılacak Tarihi Fevziye Yağlı Güreşlerine bir ay kaldı. Bu yılki organizasyon 2 Temmuz 2017 Pazar günü Fevziye Er Meydanında gerçekleştirilecek. Son üç yılda olduğu gibi bu yılda güreşlerin ağalığını ise Yalova Group sahibi Orbay Tuna üstlenecek.
Geçtiğimiz günlerde işadamı Orbay Tuna, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etmiş ve güreş severleri bu organizasyona davet etmişti.
Bu yılda ‘Kırkpınar’a giden yol, Fevziye’den geçer’ sloganıyla gerçekleştirilecek 111. Tarihi Fevziye Yağlı güreşlerinde Türkiye’nin en iyi pehlivanları altın kemer mücadelesi verecek. Bu yıl ki organizasyonda Fevziye Er Meydanına 600’a yapın sporcunun çıkması bekleniyor.
Fevziye Yağlı Güreşleri ağası Orbay Tuna, “Yalova Group olarak birçok spor branşına sponsorluk yaparak spora destek olmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin her türlü bağımlılıktan uzak, sporla iç içe olmalarını hedefliyoruz. Ne mutlu ki; emeklerimizin karşılığı olarak ilimizin amatör liginin ismi ‘Yalova Group Amatör Futbol Ligi’ olmuştur. Son olarak gençlerimizi spora teşvik etmek için tüm iş adamlarını sponsor olma çağrısında bulunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim