Büyük çekişmeye sahne olan müsabakalarda İstanbul’dan Bağlarbaşıspor ve Kartalspor, Kırklareli’nden Lüleburgaz Atletikspor, Kocaeli’nden Güneşspor, Sakarya’dan Harmanlıkspor ve Bolu’dan Kıbrısçıkspor mücadele ediyor. Grup maçları sonrasında A Grubunu lider tamamlayan Kıbrısçık ile B Grubunun zirvesindeki Harmanlıkspor Türkiye’deki son 4 takım arasına girebilme adına final maçına çıkacak.

Amatör Saha-1’de oynanan maçlar kapsamında A Grubunda Bağlarbaşıspor ile Kıbrısçıkspor takımları kozlarını paylaşırken mücadeleyi 2-1’lik skorla Bolu temsilcisi kazandı. Bu grubun ikinci maçında Lüleburgaz Atletikspor’la karşılaşan İstanbul temsilcisi Bağlarbaşıspor sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.  Üçüncü gün maçlarında ise Kıbrısçıkspor ile Lüleburgaz Atletik takımları kozlarını paylaşırken 90 dakika 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. 4 puan toplayan Kıbrısçıkspor adını finale yazdırmayı başardı.

B Grubunun ilk maçında Kartalspor ile Güneşspor kozlarını paylaştı. Mücadeleyi İstanbul temsilcisine 3-2 üstünlük sağlayan Kocaeli ekibi kazandı. İkinci gün ise Sakarya ekibi Harmanlıkspor’la karşılaşan Kartalspor sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı. Üçüncü gün müsabakasında ise Güneşspor ile Harmanlıkspor Amatör Saha-1’de karşı karşıya geldi. Zorlu 90 dakikayı konuk ekip uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 kazandı. Bu grupta finale çıkan takımı ise üç takım arasındaki penaltı atışları belirledi.

İlk olarak penaltılarda Harmanlıkspor ile Güneşspor karşı karşıya geldi. Sakarya ekibi rakibine 2-1 üstünlük sağladı. Bir sonraki penaltı atışlarında Kartalspor’la karşılaşan Harmanlıkspor bunu da 4-3 kazanarak adını finale yazdırmayı başardı.

Finalin Adı Kıbrısçık-Harmanlık! (3)Finalin Adı Kıbrısçık-Harmanlık! (1)Finalin Adı Kıbrısçık-Harmanlık! (2)

Editör: Rümeysa Şahin