Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmayı Atakent takımı Furkan Dicleli’nin attığı 2 golle sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. karşılaşmada Altınova Belediyespor’dan Resul 70+2. Dakikada maçın hakeminden 2. Sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Amatör Saha 2’de ki mücadeleye her iki takımda kontrollü başladı. Şampiyonluğun adının konulacağı mücadelenin ilerleyen bölümlerinde lider Atakentspor galibiyet golünü aramaya başladı. Ancak her iki takımda yakaladıkları gol pozisyonlarını iyi değerlendiremediler ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya ise Atakentspor müthiş başladı. Başlama düdüğüyle birlikte atak geliştiren Atakentspor’da 36. dakikada topla buluşan Furkan Dicleli Altınova Belediyespor kalecisi M.Ali’yi avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Bulduğu golden sonra baskısını artıran Atakentspor farkı artırmanın hesaplarını yapmaya başladı. Müsabakada dakikalar 45’i gösterdiğinde gol perdesini açan Furkan Dicleli bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının 2. Golüne imzasını attı.

Kalesinde gördüğü goller sonrasında toparlanma evresine geçen konuk Altınova Belediyespor 57. Dakikada Talha ile skoru 2-1’e getirdi.  bu golden sonra her iki takımda orta sahada birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştılar.

Karşılaşmada dakikalar 70+2’yi gösterdiğinde Altınova Belediyespor’dan Resul maçın hakeminden 2. Sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kalırken mücadele 2-1’lik Atakentspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

8. haftada aldığı galibiyet sonrasında Atakentspor bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu garantilerken grubunda 8’de 8 yapmış oldu.

 

U-14

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Tolga Atasever***, A.Burak Daldal***, M.Esad Yıldırım***

Atakentspor: Semi***, Yunus Umut***, Furkan Hükerek***, Burak***, Yahya Emre***, Adnan***, Vedat Can***(Mücahit**), Ahmet Bilal***, Götürk Tolunay***(Berke**), Furkan Dicleli****, Caner***

Altınova Bld.spor: M.Ali**, Muhammed**(Barış**), Y.Emre**, L. Sertaç**, Resul**, A.Furkan**(Ufuk**), Berat**, Talha**, Ali**(Oğuzhan**), Eyüp**, Salih**

Goller: Dk. 36-45 Furkan Dicleli 2-0, Dk. 57 Talha 2-1

Kırmızı Kart: Dk. 70+2 Resul (Altınova Bld.spor)
Editör: TE Bilişim