Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonu 26 Mayıs Pazar günü itibariyle sona erdi. 38 haftalık maraton boyunca iki ezeli ekip olan Galatasaray ve Fenerbahçe büyük çekişme yaşadı. Sezonun başlangıcının itibaren 2 takım arasında gerçekleşen şampiyonluk mücadelesinde gülen taraf son maçında Tümosan Konyaspor’u deplasmanda 3-1 yenen Galatasaray oldu. 102 puana ulaşan Galatasaray ve 99 puan toplayan Fenerbahçe en yakın rakiplerine 10’larca puan fark atarak tüm sezonu domine etti.

2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

Sezonun bitiş düşüğü çaldıktan sonra şampiyonluğa ulaşan Galatasaray’ın taraftarları ülkenin dört bir yanında sokaklara döküldü. Bu kutlamaların büyük coşkuyla geçtiği yerlerden biri de Yalova oldu. Saat 21:00 sonrası şehir merkezine inen Galatasaray taraftarları, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. Taraftarlar renktaşlarıyla birlikte zafere ulaşan takımlarının başarısını marşlar söyleyerek kutladı. Yalova’nın farklı bölgelerinde toplanan taraftar grupları Galatasaray’ın 24. Şampiyonluğunu gecenin geç saatlerine kadar doya doya yaşadı ve ortaya keyifli görüntüler çıktı.

Kameraman-Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Galatasaraylılar Şampiyonluğu Coşkuyla Kutladı Foto Galeri: Galatasaraylılar Şampiyonluğu Coşkuyla Kutladı

Editör: Arda Yavuz