Türkiye’nin en başarılı kulüpleri arasında başı çeken Galatasaray’ın Yalova’daki futbol okulu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türk sporuna yeni yıldızlar kazandırmanın yanı sıra minik ayakları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sporu sevdirmek ve teknik becerilerini arttırmak için çalışmalarını sürdüren Yalova Galatasaray Futbol Okulu’nun başarılı antrenörü Özcan Gülen yaptıkları faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Geleceğin Yıldızları Galatasaray Spor Okulu’nda Yetişiyor (2)“Ana Amacımız Galatasaray ve Türk futboluna katkı sağlamaktır”

Yalova Galatasaray Futbol Okulu Antrenörü Özcan Gülen, “Okulumuzda, profesyonel antrenörler tarafından verilen eğitimlerle, çocuklarımızın teknik, taktik ve fiziksel becerileri geliştirilerek, kaliteli bir futbol eğitimi almaları hedeflenmektedir. Okulumuz, Galatasaray Kulübü'nün değerleri doğrultusunda hareket ederek, sporu sevgiyle, saygıyla ve fair-play ruhunu öğretip, öğrencilerimizin karakter gelişimlerine de katkı sağlamaktadır. Eğitimlerimiz, 5-15 yaş arasındaki tüm çocuklarımıza açıktır. Takım ruhunu, disiplini, çalışkanlığı ve mücadeleci ruhu öğrencilerimize aşılayarak, geleceğin başarılı futbolcularını yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Amacımız; gelecekteki başarılı Galatasaraylı futbolcuların yetiştirilmesine yardımcı olmak ve Türk futboluna katkıda bulunmaktır” dedi.

Geleceğin Yıldızları Galatasaray Spor Okulu’nda Yetişiyor (1)“Çalışmalarımız yılın 12 ayı boyunca devam ediyor”

Futbol okulunda kesintisiz eğitim olduğuna vurgu yapan Genç ve başarılı antrenör Özcan Gülen,” Yalova Galatasaray Futbol Okulu'nu tanıtmayı amaçladığımız bu yazıda, çocuklarımızın spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürdürmesini, yeteneklerini geliştirmesini ve karakterlerini güçlendirmesini hedefleyen Galatasaray Futbol Okulu'na dikkat çekmek istiyoruz. Siz de çocuğunuzun futbol eğitiminde en iyi eğitimi almasını istiyorsanız, Galatasaray Futbol Okulu'na kayıt yaptırarak doğru adımı atabilirsiniz. Galatasaray Futbol Okulu ile çocuklarınızın futbol becerilerini geliştirebilir, onları geleceğin başarılı futbolcuları olarak yetiştirebilirsiniz. Peki futbol okulumuzda sizleri neler bekliyor? 5-15 yaş arası 12 ay kesintisiz eğitim. Belirli aralıklar ile kişisel gelişim kontrolleri ve performans takibi. Okul not durumlarını yakından takip. Alanında uzman antrenörler. Psikolog ,diyetisyen ve fizyoterapi desteği. Galatasaray’ın kamp ve organizasyonları, lisanslı futbolcu olma şansı. Bu gibi fırsatları kaçırmak istemiyorsanız, Yalova Galatasaray Futbol Okulu ile hemen irtibata geçebilirsiniz” diyerek sözlerini noktaladı.

Geleceğin Yıldızları Galatasaray Spor Okulu’nda Yetişiyor (4)Geleceğin Yıldızları Galatasaray Spor Okulu’nda Yetişiyor (5)

Editör: Rümeysa Şahin