31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlere aylar kala siyasal partiler çalışmalarını sürdürüyor ve aday adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığı’nı yürüttüğü Gelecek Partisi, 18 Kasım Cumartesi günü Yalova İl Başkanlığı’nda gazeteciler ile kahvaltı programı organize etti. Programa Gelecek Partisi Genel Merkezi’nden İstanbul Milletvekili Davut Gül ve Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı Cemal Eğin katıldı. Program sonunda Gelecek Partisi’nin Yalova ve Çiftlikköy Belediye Başkan aday adayı açıklandı. Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır Yalova Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklarken, Gelecek Partisi Yalova İl Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Meltem Ensarioğlu ise Çiftlikköy Belediye Başkan aday adayı olduğunu duyurdu.

Becan; Bu Büyük Ailenin Ferdi Olmaktan Gurur Duyuyorum Becan; Bu Büyük Ailenin Ferdi Olmaktan Gurur Duyuyorum

“Çiftlikköy benim yuvam”

Gelecek Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Meltem Ensarioğlu, “Çiftlikköy benim için sadece bir ilçe değil. Çiftlikköy benim yuvam, anılarım, hatıralarım, çocukluğumun geçtiği ve Mehtap’ın Mehtap olduğu bir yer. Tüm ailem hala Çiftlikköy’de yaşıyor. Bunun için Çiftlikköy benim için çok değerli ve bu vermiş olduğum değeri, eğer bana yetki verilirse bu vefamı en iyi şekilde göstermek isterim. Umuyorum ki her şey hayal ve umut ettiğimiz gibi gerçekleşir. Hepimiz için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı. Kendisi hakkında da bilgiler veren Ensarioğlu, “ Yalova’daki 8 Martı Destekleme ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanıyım. Derneğimiz kurulmadan önce de pek çok dernekte yönetim kurulu üyelikleri ve başkan yardımcılıkları yaptım. Bulunmadığım derneklerde de iş birliği ve paydaşlık yaparak yer aldım. Yalova’daki STK’lar ile birçok çalışmalar yaptık ve pek çok ilki gerçekleştirdik” dedi.

“Yalova’nın Dünya’daki yerini alabilmesi adına aday adayıyım”

Gelecek Partisi İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, Gelecek Partisi’nden Yalova Belediye Başkan adayı adaylığını açıklarken, “Ben Kürşat Emre Çandır 20 Nisan 1978 Sivas doğumluyum. İlkokulu Yalova’da Saffet Çam İlkokulu’nda, ortaokulu ve liseyi İstanbul’da Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladım. Liseyi tamamladıktan sonra aynı yıl İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandım. Üniversiteyi bitirdikten sonra İstanbul Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’nde, Yalova’da Yalova Devlet Hastanesi’nde, İstanbul Eczacı Odası’nda yatan hasta reçete dağıtım büroları gibi farklı noktalarda çalışma imkanı buldum. 2005 yılında serbest eczacı olarak hepinizin bildiği noktada eczanemizi açtık. Masa Tenisi Yalova İl Temsilciliğini 2 dönem yürüttüm. Arslan Sürücü Kursu’nda aşağı yukarı 7 yıl ilk yardım eğitimcisi olarak görev aldım. Yalova Üniversitesi YUSEM ofislerinde görev aldım ve benim için çok kıymetli olan Hasat Vakti Sufi Müzik Topluluğu’nun solistliğini uzun süredir yürütüyorum. Evliyim ve 1 kız çocuğum var. Almanca, Arapça ve İngilizce konuşabiliyorum. Bugüne kadar yapmış olduğumuz birikimlerimizi, tecrübelerimizi Yalova halkına aktarabilmek ve paylaşabilmek için farklı bir yola girdik. 4 yıldır yürüttüğümüz Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı görevini bir farklı noktaya taşıyabilmek için burada birlikteyiz. Yalova’mızın önünü açacak, hak ettiği noktalara gelmesini sağlayacak bir takım adımları atabilmek adına, Yalova’nın sadece Türkiye’de değil Dünya’daki hak ettiği yeri alabilmesi adına, sorunları çözebilmek adına, sıkışan trafiği, kirlenen havayı, yıpratılan doğayıı yeniden eski haline kavuşturabilmek adına Gelecek Partisi İl Başkanlığı’ndan Yalova Belediye Başkan adaya adaylığına ismimi yazdırıyorum” şeklinde konuştu.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-ciftlikkoy-gelecek-parti-adaylik-yerel-secim (6)yalova-ciftlikkoy-gelecek-parti-adaylik-yerel-secim (5)yalova-ciftlikkoy-gelecek-parti-adaylik-yerel-secim (3)yalova-ciftlikkoy-gelecek-parti-adaylik-yerel-secim (4)yalova-ciftlikkoy-gelecek-parti-adaylik-yerel-secim (1)

Editör: Arda Yavuz