Bölgenin gelecek vaat eden en yetenekli isimlerinin katıldığı seçmelerde Yalova’yı Doğuşspor’dan Caner Oktekin ile Yalova Yıldızlar spor Kulübü’nden Cenk Yayla ve Hüsamettin Ergin temsil etti. Bursa’da bulunan Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde TFF Marmara Bölge Sorumlusu Sinan Bür gözetiminde yapılan seçmelerde 3 futbolcumuz göz doldurdu.

Yalova’nın genç yeteneklerini Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜFAD) Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman, yönetici Vahap Diken’in yanı sıra Doğuşspor Başkanı Resul Kahraman Yapar ve yönetici Ali Yıldırım’da yer aldı.

TFF’nin oluşturacağı havuzda Adana, Ankara (2), Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul (3), İzmir (2), Kayseri, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Trakya, Van, İstanbul Amatör bölgelerinden her etapta 20 takımdan 400 sporcunun yer alacağı organizasyon 29 Nisan 2023 Cumartesi günü sona erecek. Genç Milli Takım antrenörleri ile bölge antrenörlerinin takip edeceği maçlar sonrasında, U14 Milli Takımı ve kulüpler için oyuncu havuzu oluşturulacak.

Editör: TE Bilişim