Başkanlar Subaşında Buluştu Başkanlar Subaşında Buluştu

DJ Yasir ve Ahmet Morgül’ün sahne aldığı etkinlik Altınova Kaymakamlık arkasında düzenlendi. Coşkulu bir şekilde geçen etkinliğe Altınova gençleri yoğun katılım gösterdi.

Yalova Altinova Belediye Baskan Kaymakamlik Bina 19 Mayis Genclik Kutlama Dj Sarkici (3)‘’Gelecek Nesillerimizin Altınova’sını Hep Beraber İnşa Edeceğiz’’

Gençlerle fırsat buldukça sürekli bir araya geldiklerini belirten, gençlerin fikirlerine önem verdiğini söyleyen Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’ Gençlik, bir milletin geleceğidir. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da gençlerimizin yanlarında olacağız. Altınova Belediyesi olarak düzenlediğimiz gençlik eğlencesinde de gençlerimizle bir araya geldik. İlçe gençlerimiz ile sürekli iletişim halinde olarak, gelecek nesillerimizin Altınova'sını hep beraber inşa edeceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

Program sonunda Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca sahne alan DJ Yasir ve Ahmet Morgül’e çiçek takdim etti.

Yalova Altinova Belediye Baskan Kaymakamlik Bina 19 Mayis Genclik Kutlama Dj Sarkici (4)Yalova Altinova Belediye Baskan Kaymakamlik Bina 19 Mayis Genclik Kutlama Dj Sarkici (2)Yalova Altinova Belediye Baskan Kaymakamlik Bina 19 Mayis Genclik Kutlama Dj Sarkici (1)

Editör: Arda Yavuz