Uluslararası Konuklar Atçı ile Bir Araya Geldi Uluslararası Konuklar Atçı ile Bir Araya Geldi

Gençlik Haftası etkinlikleri, gençlerin enerjisi ve katılımıyla dolu dolu geçiyor. Hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerle gençlerin bir araya gelmesi ve birbirleriyle etkileşimde bulunmaları hedefleniyor. 15 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00’de Engelsiz Kafe’de açılan Gençlik Merkezi Resim ve Kaligrafi Sergisi, sanatseverleri bir araya getirdi. Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç’ın da katıldığı sergide, genç yeteneklerin eserleri ziyaretçilere ilham verdi.

Aynı gün saat 18.00’de Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Stadyum Caddesi’nden başlayacak olan yürüyüş, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek. Çelenk sunum töreni ise saat 18.30’da Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç’ın katılımı ile gerçekleştirilecek.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Genclik Haftasi Sergi Acilis Genclik Merkezi Etkinlik (5)Yalova Genclik Haftasi Sergi Acilis Genclik Merkezi Etkinlik (4)Yalova Genclik Haftasi Sergi Acilis Genclik Merkezi Etkinlik (3)Yalova Genclik Haftasi Sergi Acilis Genclik Merkezi Etkinlik (1)

Editör: Arda Yavuz