Yalova Barosu Sokak Hayvanları İçin Seslendi Yalova Barosu Sokak Hayvanları İçin Seslendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 105. Yılı kapsamında 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Gençlik Haftası dün itibariyle start aldı. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve birbiri adına farklı etkinliklerin gerçekleştirileceği haftanın açılışı 15 Mayıs Çarşamba günü saat 11:00’de başlarken, İl Spor Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’nin Resim ve Kaligrafi Sergisi, Engelsiz Kafede sergilenmeye başladı.

Haftanın açılışı yapıldıktan sonra ise Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde farklı spor dallarında sportif faaliyet gerçekleştirilen Yalovalı gençler, Stadyum Caddesi’de toplandılar ve saat 18:00 itibariyle de yürüyüşlerine başladılar. Bando takımının büyük beğeni topladığı yürüyüşe Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ve İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yetkilileri de katıldı. Yalova Lisesi güzergahından Cumhuriyet Caddesi’ne büyük coşkuyla çıkan korteji Yalovalı vatandaşlar alkışlarla 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Caddesi’ne doğru yolcu etti.

Gençler, meydana girip sıraladıktan sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilisi, Ulu Önder Mustafa Atatürk’ün gençlere yönelik söylediği sözleri hatırlattı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunduktan sonra istiklal marşı okundu ve program sona erdi.

Gençlik Haftası, 16 Mayıs Perşembe günü saat 15:00-17:00 arasında Gençlik Merkezi Bahçesi’nde düzenlenecek konser ile devam edecek ve saat 18:00’de de Deprem Anıtı Çim Alanında yapılacak Karakucak Güreşi ve Kurumlar Arası Ayak Tenisi etkinlikleri ile sürdürülecek.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Gençlik Kendi Haftası İçin Yürüdü Foto Galeri: Gençlik Kendi Haftası İçin Yürüdü

Editör: Arda Yavuz