YTSO seçimlerinde 5. Meslek Komitesi’nden iş dünyasının 3 güçlü ismi ekip olarak Beyaz Listeden adaylığını açıkladı. “Amacımız sadece ve sadece Yalova’ya hizmet” diyen İş İnsanı Kenan Engin, “Yalova’nın kalkınma hamlesine katkıda bulunmak istiyoruz. Şimdi güçlü bir ekip olarak, Sayın Turhan Soysal ve Sayın Ertan Gak ile birlikte odamızı daha iyi noktalara getirmek üzere adayız. Yaşadığımız şehri seven iş insanları olarak ülkemizin ve bölgemizin katma değerine katkı sağlayacak projelerin peşinde olacağız” dedi.

“Bu kez daha güçlü şekilde geliyoruz”

Yalova’da OSB’lerin ihtiyacı olan yetişmiş insan gücünün sağlanabilmesi için meslek okullarına tam destek veren ve geçtiğimiz dönemde Yalova’nın güzide turizm firmalarından olan Lüks Yalova Seyahat’e kayyum olarak atanmış, seyahat firmasını içerisinde bulunduğu durumdan kurtaran isim olan Engin, “Yarım kalan projelerimiz için bu kez güçlü bir şekilde geliyoruz. Elbette her seçim sürecinde rekabet olur, yarış olur ancak şunu unutmayalım ki bu bir makam kapma yarışı değil camiamıza ve sektörlerimize hizmet etme yolunda bir bayrak yarışıdır. Yalova iş dünyası tekrar bizi YTSO Meclisine ve yönetimine layık görürse bugüne kadar birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızla beraber yola devam edeceğiz. Yalova’mızın menfaatlerini ön planda tutacağız” şeklinde konuştu.

“Camiamıza güç katmak üzere adayız”

Yalova’da dünya devi otomotiv firmaları olan Peugeot ve Citroen markalarının resmi satış bayi olan İş İnsanı Turhan Soysal yaptığı açıklamada, Kenan Engin ile sanayi ve otomotiv sektörünü daha iyi aşamaya getirmek için birlikte yola çıkma kararı aldıklarını söyledi. Gittikçe büyüyen Yalova’nın OSB’leriyle adından söz ettireceğini söyleyen Soysal, “Bu anlamda Yalova’mızın kalkınma hamlesinde söz sahibi olmak ve bu kalkınma hamlesine katkıda bulunmak istiyoruz.  YTSO’da birçok yeniliğe öncülük etmek isteriz. Bunun için biz de bilgimizi, becerimizi, emeğimizi ortaya koyacağız. Camiamıza güç katmak üzere adayız” diye konuştu.

“Başarı çıtasını yükseltmek isteriz”

YTSO’nun birçok başarılı işlere imza attığını söyleyen İş İnsanı Ertan Gak ise şimdi odayı bir üst basamağa taşıma amacı güdeceklerini bildirdi.  32 yıldır otelcilik, cafe, restoran, inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde hizmet veren aile şirketini yöneten Gak, Yalova’nın turizm ve enerji sektöründe desteklenmesi gerektiğini söyledi. Gak, bu konuda içerisinde bulunduğu sektörden dolayı engin tecrübesi olduğunu belirti. İş İnsanı Ertan Gak, “Yalova’mız turizm ve enerji sektörlerinde daha çok desteklenmeyi hak ediyor. Bu alanda birlikte yola çıktığımız isimler alanında profesyonel çalışma yürütüyor. Odamıza yeni bir ivme kazandırmak ana amacımız. Ayrıca odamızın başarı çıtasını da yükseltmek isteriz.

Editör: TE Bilişim