Yalova Belediyesi Trafik Zabıtası ekipleri ilde öğrenci ve personel taşıması yapan servis araçlarını denetimden geçirdi. 
2015/2016 Eğitim Öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Yalova Belediyesi Trafik Zabıtası ekipleri de öğrenci ve personel taşıması yapacak olan servislere yönelik bir denetim gerçekleştirdi. TİGEM Atatürk Köşkü mevkiine gelen araçlar tek tek denetime girdi. Ekipler tarafından 13 maddelik bir denetime tabi tutulan araçlarda yangın tüpünden tutunda stop lambalarının yanıp yanmadığına kadar incelendi. Denetimde uygunluğu netleşen servislere Servis Uygunluk Belgesi düzenlenirken eksik tespit edilen araçlar ise belirtilen eksiğin tamamlanması için süre verildi. 
Yalova Servis İşletmecileri Odası'nın da talebi ile gerçekleştirilen denetimlere ise odaya bağlı servisçiler neredeyse eksiksiz katıldı. Denetimlerin sıkı bir şekilde yapılmasının kendilerini son derece memnun ettiğini dile getiren Yalova Servis İşletmeciler Odası Başkanı Arif Oktay Tunç, "Bizler önemli bir görevi yerine getiriyoruz. Her aracımızda can taşıdığımızın bilincindeyiz. O nedenle de hiç bir eksikliğin yaşanmasına izin vermiyoruz. Bu denetimin yapılması için de biz talepte bulunduk. Belediyemiz ekipleri tüm servislerimizi en ince noktasına kadar denetimden geçirdi. Eksik tespit edilenler eksiklerini tamamlayacaklar ve izin belgelerini ancak öyle alacaklar. Denetimleri geçen ve belgelerini alanlarda gönül rahatlığı ile öğrencileri ve işçileri taşıyacaklar. Biz denetimlerde çok titiz davranan belediyemize teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim