Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yalova Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Ahmet Başol Haraç ve Yönetim Kurulu üyeleri Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'i makamında ziyaret ettiler.
TÜRSAB Yalova BYK Başkanı Ahmet Başol Haraç ve Yönetim Kurulu üyelerini  gelişlerinde kapıda karşılayan Termal Belediye Başkanı İsmail Atik konuklarını makamında ağırladı. Atik'e çiçek sunan TÜRSAB Başkanı Haraç, "Termal ilçesi ilimiz turizminde lokomotiftir. O nedenle de TÜRSAB olarak Termal'de ki her çalışmayı yakından takip ediyor ve önemsiyoruz. Termal'in ulusal ve uluslararası platformda daha fazla tanıtımının yapılmasının önemine de inanıyoruz. Bu noktada TÜRSAB olarak bizde üzerimize düşen görevleri yerine getirme kararlılığı içerisindeyiz" dedi.
TÜRSAB Yalova BYK Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerini konuk etmekten büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirten Termal Belediye Başkanı İsmail Atik ise, "İlçemiz sadece Yalova'nın değil ülkemizin de en önemli turizm noktalarından birisidir. Tarihin, doğal ve doğanın nimetleriyle bu denli zengin bir şekilde kaynaştığı çok nadir nokta vardır. O nedenledir ki burası tarihin her döneminde bir sağlık merkezi olmuştur. Bizler ilçemizin daha modern bir turizm merkezine dönüşmesi için önemli yatırımlar yapıyoruz. Ancak ilçemizin tarihi ve doğal dokusu da göz önünde bulundurulduğunda bir çok noktada olduğu kadar rahat adımlar atamıyor, çok daha detaylı planlamalar yapmak zorunda kalıyoruz. İlçemiz bu anlamda kazandırılan yatırımlarla hızla gelişen bir turizm ve yaşam beldesi haline dönüşüyor" diye konuştu.
İlçede yapılan yatırımlar ve projeler hakkında da konuklarına detaylı bilgiler aktaran Atik TÜRSAB Yalova BYK üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getirdi.

 

Editör: TE Bilişim