KISA KISA SİYASET programına konuk olan MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, Sayın Bahçeli’nin 10 yıl öncesine kadar attığı tweetler ve yaptığı konuşmalarla ilgili sorusuna, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir milat başladığını belirtti. Gündoğan,” Liderimiz en iyi düşünen, en iyi karar veren, en iyi ileriyi gören, en güzel hamle yapan, güvendiğimiz sürekli onun bir adım gerisinde olduğumuz liderimizin kararına bizim teşkilat olarak her türlü saygımız sonsuzdur.” Açıklamalarına yer verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli 10 yıl öncesine kadar attığı tweetler ve yaptığı konuşmaların şu an bahsinin geçmemesi neyden kaynaklanıyor?

İhsan Güldoğan: Şimdi biliyorsunuz ki 15 Temmuz’dan sonra kalkışmaya kalkanların Türkiye üzerindeki emelleri Türkiye’yi bölmek, Türkiye’yi peşkeş çekmek için attıkları bir adım var. O tarihten itibaren bir milat başlatıldı ve sayın liderimiz o miladı gün kabul ederek o günden bugününe kadar ittifak halinde beraber attıkları adımlar vardır. Liderimiz en iyi düşünen, en iyi karar veren, en iyi ileriyi gören, en güzel hamle yapan, güvendiğimiz sürekli onun bir adım gerisinde olduğumuz liderimizin kararına bizim teşkilat olarak her türlü saygımız sonsuzdur.

Haber – Duygu Saral

Editör: Rümeysa Şahin