Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş

4-5 ve 9-10 Ocak 2024 tarihleri arasında 90. Yıl Spor Salonunda yapılan müsabakalarda kulüp toplam 9 altın, 9 gümüş ve 8 bronz madalya kazandı. Sporcular bölge müsabakalarında mücadele etme hakkı elde etti.
Taşköprü İhtisas Kulübü sporcuları ilk olarak Gençler A-B Grubu karate müsabakasında ter döktü. Burada kulüp 5 birincilik, 5 ikincilik ve üçte üçüncülük alırken, Hamza Yiğit Kambur, Ömer Güney, Zühre Naz Ocak, Zeynep Güney ve Rabia Demir adlarını bölge finallerine yazdırdı.
Bu organizasyonun ardından 9-10 Ocak 2024 tarihlerindeki Küçükler- Yıldızlar Okullar Arası İl Müsabakalarında Taşköprülü karatecilerden Selim Ergin, Mehmet Azat Bayğut, Eymen Turgut, İsmail Jan Özbay altın madalyaya uzanırken, Elif Zehra Yılmaz, Bade Kambur, Belinay Köken ve Zeynep Duru gümüş madalyayı boynuna taktı. Ayşe Naz Geyik, Meryem Nisa İsmailoğlu, Eymen Ersel İnan, Ali Özçelik ve Hamza Aydoğan’da bronz madalyayla turnuvayı noktaladı. 
yalova-taskopru-karete-ihtisas-sporcu-okul-sporlari-madalya (11)yalova-taskopru-karete-ihtisas-sporcu-okul-sporlari-madalya (12)yalova-taskopru-karete-ihtisas-sporcu-okul-sporlari-madalya (10)yalova-taskopru-karete-ihtisas-sporcu-okul-sporlari-madalya (8)yalova-taskopru-karete-ihtisas-sporcu-okul-sporlari-madalya (7)yalova-taskopru-karete-ihtisas-sporcu-okul-sporlari-madalya (6)yalova-taskopru-karete-ihtisas-sporcu-okul-sporlari-madalya (5)yalova-taskopru-karete-ihtisas-sporcu-okul-sporlari-madalya (3)yalova-taskopru-karete-ihtisas-sporcu-okul-sporlari-madalya (4)yalova-taskopru-karete-ihtisas-sporcu-okul-sporlari-madalya (2)

Editör: Arda Yavuz