Büyükgümüş ve Akyol, Yalovalı Misafirlerini Ağırladı Büyükgümüş ve Akyol, Yalovalı Misafirlerini Ağırladı

yalova-chp-mehmet-gurel-secim-iletisim-ofis-acilis (8)Cumhuriyet Caddesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hizmete sunulan CHP Seçim İletişim Merkezi yoğun ilgi gördü. Açılışa; CHP Yalova İl Başkanlığı ile yönetimi, ilçe başkan adayları  ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasını CHP Yalova İl Başkanı İ.Erdem Doğancı yaptı. Doğancı, “Bugün 31 Mart seçiminin Yalova’daki kalbi Yalova merkezdeyiz. Merkez Belediye Başkan Adayımız Mehmet Gürel’in Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışındayız. Bizler bir iddia koyduk ortaya. Dedik ki Yalova kötü yalova-chp-mehmet-gurel-secim-iletisim-ofis-acilis (7)yönetiliyor. Kısmen iktidar partiside çoğu yerde adaylarını değiştirerek bu iddiları kanıtladı. Ama biz ne yaptık örgütün dediği isimlerle yola çıktık. Örgütümüz kazanacak dedik, Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak dedik ve halkçı belediyecilik kazanacak dedik” ifadelerini kullandı. 
“Yalova halkı bunun hesabını soracak”
Ardından kürsüye CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel gelerek, “ Şu anda Belediye Başkanlığı yapan Sayın Mustafa Tutuk’un ve ekibinin de o günlerden başlayan o yargı hamlesiyle keyifli, belediyecilik oynadıkları o sıcak pembe günler artık bitiyor. Seçim var, sandık gelecek, Yalova halkı oy yalova-chp-mehmet-gurel-secim-iletisim-ofis-acilis (5)verecek. O sosyal medya paylaşımları sanki seçilmiş, Yalova halkı tarafından göreve getirilmiş gibi davranmalar, videolar, konfetiler bitiyor, gerçekle yüzleşecekler. Yalova halkı bunun hesabını soracak. 10-15 gün önce şöyle rahat seçim alacağız ve şimdi kara kara düşünmeye başladılar. Haberleri geliyor. Ne yapacağız diye. Daha da artacak. Gerçekle yüzleşmek böyle bir şey. En sonunda hak eden muhakkak hak ettiğini alacak. 4 yıldır Yalova Belediye Meclisi tarafından atanmış Belediye yalova-chp-mehmet-gurel-secim-iletisim-ofis-acilis (2)Başkan Vekilimiz daha sonra Belediye Başkanımız 4 yılda neler yaptı? Ona da bakmamız lazım. Aramızdan kim Belediye Başkanı olursa zaten yapacağı şeylerden bahsetmiyorum. Zaten görevi olan şeylerden bahsetmiyorum. Bir kere bir yönetmek bu değil. Şu kaldırımları yaptım. Beni çok sevin, böyle bir şey yok. Zaten yapacaksın onu sen olmasan da yapılacak belediye orası. Deprem bütün Türkiye'nin sorunu ama Yalova'nın ayrıcalıklı sorunu. Bu depremle alakalı işte kentsel dönüşümler yapacağım diyorlardı, yaptılar mı bak yaptılar. Bayraktepe'de binalar yamuk duruyor. İçinde insanlar yalova-chp-mehmet-gurel-secim-iletisim-ofis-acilis (6)oturuyor, çoluk çocuk yaşıyor. Hemen oraya müdahale ettiler. Trafik sorunu en büyük çilemiz haline geldi. En büyük çileyi sağ olsun Belediye başkanımız, yönetimimiz buna çok ciddi çözümler getirdi. Şurada parkları yasakladılar, şuraları otoparklar yaptılar, yeni bisiklet yolları yaptılar, sağ olsunlar hepimizi çok rahatlattılar. Daha beter oldu” diye konuştu.
“Yalova'yı geleceğe götürme noktasında geleceğe doğru taşıma noktasında resmen başarısız olmuş bir Belediye Başkanı ve yönetimiyle ne yazık ki karşı karşıyayız”
yalova-chp-mehmet-gurel-secim-iletisim-ofis-acilis (4)Yalova’ya hep birlikte sahip çıkacaklarını vurgulayan Gürel, “4 yılın sonunda değerli arkadaşlarım, aynı zamanda onlar bu anlattığım şeyleri yapmazken yapmazken milletten de kopmuş, halkın ulaşamadığı,irtibat kuramadığı derdini anlatamadığı ve ne yazık ki kendilerini seçilmiş zanneden sanki seçilmiş gibi davranan ve hiçbir şey yapmayan ve Yalova'yı geleceğe götürme noktasında geleceğe doğru taşıma noktasında resmen başarısız olmuş bir Belediye Başkanı ve yönetimiyle ne yazık ki karşı karşıyayız. Ne yazık ki onlarla yarışacağız. Bu gelişmelerden dolayı bu seçim, kendi yalova-chp-mehmet-gurel-secim-iletisim-ofis-acilis (1)evlatlarımızın, arkadaşlarımızın, akrabalarımızın yaşadığı bu şehrin geleceği için çok ama çok önemli. Bu seçim arkadaşlar iktidarın yargı gücüyle, yargıyı yönlendirme gücüyle Belediye Başkanı olarak atananlarla, hakkı gasp edilmiş, Yalova halkının arasında geçecektir.  Bu seçim Yalova’yı Ankara'dan idare edenlerle, hakkı, iradesi gasp edilmiş Yalovalılar arasında geçecektir. İşte bunun cevabını vereceksin. Bu yaşananların, bu haksızlıkların, bu eksikliklerin hesabını soracağız. Bu seçim daha önceki seçimlerden hem içinde bulunduğumuz siyasi konjonktür hem de bizim genelde yaşadığımız tecrübe ettiğimiz gerçeklerden dolayı daha farklı bir seçimdir. Bu seçimin değerini vereceğiz. Hakkını vereceğiz. Cumhuriyet Halk partililer İyi partililer, Ak parti'nin içindeki insanlar, Demokrat Parti için sağcısı sonucu bütün partiler içindeki insanlar, bütün partiler, bütün görüşlerdeki insanlar hep birlikte el ele, omuz omuza Yalova'ya sahip çıkarak burada sadece nefes alıp verdiğimizi değil, bizim burada yaşadığımızı göstererek buranın geleceğine bizim kendimiz ve evlatlarımız için sahip çıkacağımızı göstererek kazanacağız” diyerek sözlerini noktaladı.
HABER/RÜMEYSA ŞAHİN

Editör: Arda Yavuz