Belediye Haberleri

belediye haberleri ve güncel belediye gelişmeleri, belediye ile ilgili tüm video, belediye fotoğrafları ve belediye haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan ile Yalova eski Belediye Başkan Yakup Koçal bir araya geldi.

GÜNDEM

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in talimatları doğrultusunda yıkılan belediye binası alanında başlatılan otopark yapım çalışmaları devam ediyor.

MEDYA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret etti.

ÇİFTLİKKÖY

Yalova Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (YAKAB)’nde gerçekleştirilen il toplantıda Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele Başkan seçildi.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Yalova Turizm Birliği toplantısında “Birlik Başkanı” seçildi.

ALTINOVA

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, ilçe halkının hayırlı olsun ziyaretlerini bir bir kabul ediyor. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Başkan Fazlaca,...

ALTINOVA

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Altınova Merkez Mahalle Muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

ALTINOVA

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Yalova’da düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katıldı.

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, şehrin temiz ve yaşanabilir bir ortamda olmasını sağlamak için yoğun bir çaba harcadıklarını belirtti.

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, vatandaşların önemli şikayetlerinden biri olan Mokamp bölgesindeki umumi tuvalet sorununa çözüm getiriyor.

TERMAL

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ı makamında ziyaret eden Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, 25. ve 26. dönem Yalova...

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında bir mesaj yayınladı.