Yalova Haberleri

Yalova haberleri ve güncel Yalova gelişmeleri, Yalova ile ilgili tüm video, Yalova fotoğrafları ve Yalova haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


YAŞAM

4 Mayıs 2022 tarihinde Suriye’de Zeytin Dalı Harekatı Bölgesinde şehit düşen Teğmen Talha Bahadır, memleketi Yalova’da anıldı.

MEDYA

Bugüne kadar pek bilinmeyen Karaçay-Malkar Türkleri’nin, göç etmek için tercih ettikleri şehirler arasında Yalova' da bulunuyor.

MEDYA

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, ahşap sanatına adanmış 40 yılını ‘Ağaçla Geçen Bir Ömür’ başlıklı söyleşi programı düzenledi.

EĞİTİM

Yeşilay Yalova Şubesi tarafından, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün desteğiyle velilere yönelik bir eğitim gerçekleştirildi.

MEDYA

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş bir araya geldi.

MEDYA

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e iadeiziyaret gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Yalova'nın Çınarcık ilçesi Şenköy'de sabah saatlerinde deprem meydana geldi.

KISA KISA

Hastane yolu günden güne çökmeye devam ederken, hastaneyi kullanacak vatandaşların minibüs ve taksi güzergahını kullandıkları yolları gözlemledik.

SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Karakuş, Bahçelievler Aile Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

GÜNDEM

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in talimatları doğrultusunda yıkılan belediye binası alanında başlatılan otopark yapım çalışmaları devam ediyor.

GÜNDEM

Eğitim-Sen Yalova Şubesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayınladığı yeni eğitim müfredatına karşı olduklarını söyleyerek basın açıklaması gerçekleştirdi.

SAĞLIK

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) 2024 1. Bölge Toplantısı Yalova İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.