Çatışma Haberleri

çatışma haberleri ve güncel çatışma gelişmeleri, çatışma ile ilgili tüm video, çatışma fotoğrafları ve çatışma haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ULUSAL

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 16 yaşındaki bir genç, sevdiği kızı vermeyen aile bireyleriyle sokak ortasında pompalı tüfekle çatıştı. 4 kişinin yaralandığı...

ULUSAL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.

SİYASET

Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Filistin ile İsrail arasında yaşanan çatışma sürecini Yalova Gazetesi’ne değerlendirdi.

KISA KISA

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, 7 Ekim itibariyle tekrar şiddetlenen Filistin-İsrail çatışmaları ile ilgili Yalova Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

KALDIRIM MUHABİRLERİ

Yalova Gazetesi’nin muhabirleri, 7 Ekim tarihi itibariyle yeniden alevlenen Filistin-İsrail çatışmaları hakkında Yalovalı vatandaşlarla görüşme gerçekleştirdi.

KALDIRIM MUHABİRLERİ

Yalova Gazetesi, 7 Ekim tarihi itibariyle yeniden alevlenen Filistin-İsrail çatışmalarıyla ilgili vatandaş görüşmelerinin 2. bölümünü Yalova Gazetesi’nin internet sitesinde yayınladı.