Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu ile Hac ibadetlerini yapmak üzere tercihlerini Diyanet'ten yana kullanan ve kayıt için Yalova İl Müftülüğüne gelen vatandaşlar 16 Mayıs Perşembe günü Yalova Merkez Nedret Ayaz Kapalı Pazar yerinden uğurlama töreni düzenlendi. Programa Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürü Mesut Taş, Kafile Başkanı ve Çınarcık İlçe Müftüsü Yavuz Albayrak, grup hocaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende konuşan Vali Kaya; “Vatandaşlarımızın sağ ve selametle gidip ibadetlerini yapıp gelmelerini Rabbimden niyaz ediyorum” diye konuştu. İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk’ün dualarıyla Mukaddes topraklara uğurlanan Hacı adayları ve yakınları uğurlama esnasında duygu dolu anlar yaşadı.

Başkan Gürel, Lozan Barış Antlaşması’nın 101. Yıl Dönümünü Kutladı Başkan Gürel, Lozan Barış Antlaşması’nın 101. Yıl Dönümünü Kutladı

Yalova Il Muftuluk Diyanet Haci Aday Yolculuk Dua Vali Mekke Kabe (3)Yalova Il Muftuluk Diyanet Haci Aday Yolculuk Dua Vali Mekke Kabe (2)Yalova Il Muftuluk Diyanet Haci Aday Yolculuk Dua Vali Mekke Kabe (1)

Editör: Arda Yavuz