20 Mayıs-26 Mayıs

KoçSevgili koç burçları ve yükselen koçlar
Sevgili koçlar, bu hafta içinizden bir şeyler yapmak gelmeyebilir. Kendinizi enerjiniz tükenmiş hissedebilirsiniz. Bu siz ile alakalı değil, etrafınızda enerjinizden yararlanan birçok kişi mevcut. Alanınızı koruyun. Kendinize ve yakın çevrenize vakit ayırın. Uzun zamandır ertelediğiniz o işe başlamanın tam vakti. Haydi ! Hareket!

BoğaSevgili boğalar ve yükselen boğalar.
Sevgili boğalar, bu hafta sizin irade sınavınız olabilir. Neye hayır diyebiliyorsanız o sizin ile olacak.Bu hafta kesenizin ağızı biraz açık olabilir,tutumlu olmanızda, birikim yapmanızda fayda var. Konfor alanınızı terketme vakti gelmedimi ? Siz başlayın o tamamlanacak. 

IkizlerSevgili ikizler burçları ve yükselen ikizler.
Sevgili ikizler, gezmeyi sosyalleşmeyi ne kadar da seviyorsunuz, size yakışanda bu zaten. Yeni seyahat planlamaları için ne güzel zamanlar. Anın tadını çıkarın.Mayıs 21 den sonra yolculuklar için müsait. Gelir gider tablonuza bir göz atın ki sizi zorlamasın. Bu hafta en çok " bu sefer nereye ? " diyecekler. 

YengeçSevgili yengeç burçları ve yükselen yengeçler.
Sevgili yengeçler, yoruldunuz değil mi? Evi ayrı, işi ayrı, eşi ayrı düşünmekten. Tamam diyoruz artık, birazda kendimizi düşünme vakti.
Farkındalıklarınızın artacağı, daha hassas olacağınız bir hafta sizleri bekliyor. Açık olun düşüncelerinizi dile getirmekten çekinmeyin. Anlaşılır olursanız görünür olursunuz. 

AslanSevgili aslan burçları ve yükselen aslanlar.
Sevgili aslan, yeni bir ilişkiye başlayabilir, mevcut ilişkinizde dinamiği artırabilirsiniz. Beklenen teklif yakında, şaşırmayacaksınız. Hareketli ve heyecan dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Durumun büyüsüne kapılmayın, aklınız ve kalbiniz bir ise tam gaz devam. 

BaşakSevgili başak burçları ve yükselen başaklar.
Sevgili başak, bu hafta kalan işlerinizi tamamlayabilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz. Ev ile alakalı değişiklik yapabilir, yeni eşya alabilirsiniz. Alanınızı en iyi şekilde değerlendireceksiniz. Kendiniz ile baş başa kalmak size iyi gelecek. Yardım istenebilir, etmekten çekinmeyin. Ruhunuzu dinlendirecek, kafanızdaki karışıklığa bir çözüm bulacaksınız. Her şey netlik kazanıyor.

TeraziSevgili terazi burcu ve yükselen teraziler.
Sevgili terazi, bu hafta geçmiş dönemde yarım bıraktığınız, çözemediğiniz durumlar, çözüme kavuşup netlik kazanıyor. Sizi zorlayan durumlarda alacağınız bir yardım oldukça yükünüzü hafifletecek. Geçmişe gidebilir, geçmişi yad edebilirsiniz. Haberleşme ve telefon trafiğiniz artacak.

AkrepSevgili akrep burçları ve yükselen akrep.
Sevgili akrepler, Bu hafta ön planda olacağınız atılım yapacağınız tempolu bir haftaya giriş yaptınız. Sabırlı ve istikrarlı olursanız meyvesini çokça yiyeceksiniz. İkili ilişkilerinizi bir dengede tutmanızda fayda var. Partneriniz ihmalkar olduğunuzu düşünebilir. Maddi olarak beklentinizi karşılayacak bir fırsat kapınızda değerlendirin.

YaySevgili yay burçları ve yükselen yay.
Sevgili yay, devlet kapısına bağlı bir işiniz çözüme kavuşabilir. Sizler bu hafta çözüm ve yenilik haftasındasınız. Kritik gördüğünüz konular sizin lehinize sonuçlanacak. Zafer sizin sadece sabırlı olun ve bekleyin. İlahi adalet sizin için çalışıyor olacak. Derin bir nefes almaya az kaldı.

OğlakSevgili oğlak burçları ve yükselen oğlak.
Sevgili oğlak, şanlı bir hafta giriş yaptınız, beklediğiniz maddi destek geliyor. Birazda olsa ferahlayacak ve rahatlayacaksınız. Canınızı sıkan bazı durumlar çözüme kavuşuyor. Üzerinizden bir yük kalkmış gibi hissedebilir. O güç ile yeni başlangıçlara imza atabilirsiniz.

KovaSevgili kova burçları ve yükselen kova.
Sevgili kova, bu hafta sizler için, çözemediğiniz ipi kesme zamanları. Çözümleyemediğiniz sizi oyalayan sizi aşağı çeken ne var ise hepsini kestirip atacaksınız. Değişim sizin için başlıyor. Yenilenme ve yenileme zamanı. Yaptığınız iş birliklerinin meyvesini çok yakında beklemede kalın.

BalıkSevgili balık burçları ve yükselen balık.
Sevgili balık, bu hafta şans, bereket, hareket sizin için aynı anda geliyor. Dedikodulara kulak asmayın siz aynı bildiğiniz yoldan devam. Bu gün engel olmak isteyenler, yarın sizi tebrik ve merak ediyor olacaklar. Kendinize inanın toparlanma ve ayağa kalkma vakti.

Sevgili okurlar, dip not olarak geçmek isterim ki, 18-19-20-21-22-23 tarihleri arasında yusufçuk günleri dediğimiz, eşref saati olan zamanlar mevcut. Çokça bereketli olan bu günlerde, sadaka vermeyi sokak hayvanlarına yardım etmeyi unutmayın. 

20 mayıs pazartesi
sayısı 6 rengi indigo
aile ile vakit geçirmek için uygun zaman. Sevdiklerinizi arayabilirsiniz.

21mayıs salı 
sayısı 7 rengi mor, meditasyon, dua, ibadet için uygun.

22 mayıs çarsamba
sayısı 8 rengi pembe, birikim yapmak için kenara para koymak için uygun. Bereket kumbarası yapabilirsiniz.

23 mayıs perşembe
sayısı 9 rengi beyaz, yardım edebilir. Sadaka verebilir, sokak hayvanlarını besleyebilirsiniz. 

24 mayıs cuma
sayısı 1, rengi kırmızı, diyete spora veya her hangi bir şeye başlamak için uygundur.

25 mayıs cumartesi 
sayısı 2, rengi turuncu, ikili ilişkilerinize vakit ayırabilir, bekarlar aşk ı bulabilirler.

Ata Park Artık Daha Güzel! Ata Park Artık Daha Güzel!

26 mayıs pazar 
sayısı 3, rengi sarı, önemli konuşmalarınızı bu gün yapabilirsiniz. Sorunlarınızı konuşarak halledebilirsiniz.

NÜMAROLOJİK RENKLERDE O GÜNLER GÜNÜN RENKLERİNİZİ ÜZERİNİZDE TAŞIYARAK ENERJİYİ AKTİF EDEBİLİRSİNİZ.

Editör: Arda Yavuz