KoçKoç burçları ve yükselen Koçlar.

Sevgili koçlar, enerjisel alanlar da aldığınız  etki ile bu hafta biraz zorlanabilirsiniz. Ekstra odaklanmaya ve yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu yardımı almaktan çekinmeyin. Tartışmalara ve gerginliklere dikkat.

BoğaSevgili boğa burçları ve yükselen boğa

Sevgili boğalar, kafanız karışmış, kararsız ve yorgun hissedebilirsiniz. Canınız bir iş yapmak istemeye bilir. Bu hafta kendinize yönelin size iyi gelecek aktivitelerde bulunun. Önümüzdeki günlerde hersey yoluna girecek. Önünüzü daha net göreceksiniz.

IkizlerSevgili ikizler burçları ve yükselen ikizler

Sevgili ikizler, sizler için bu hafta yeniliklere ve yenilenmeye açık. Yeni bir işe, ilişkiye, projeye adım atabilirsiniz. Ani kararlar vermeyin mevcut durumunuzu tartarak hareket etmenizde fayda var. Mantığınız sizi bir adım ileri taşıyacak.

YengeçSevgili yengeç burçları ve yükselen yengeç

Sevgili yengeç, duygusal ve düşünceli bir hafta sizleri bekliyor. Bu hafta çok fazla takıntı hali, kıskançlık, sürekli araştırmacı ruhunuz aktif olacak. Bu kendi kendinizi üzmekten ve yanlış anlaşılmalara yol açmaktan başka fayda sağlamayacak.  Akışa güvenin anın tadını çıkartın. Kendinize ihtiyacınız var.

AslanSevgili aslan burçları ve yükselen aslan

Sevgili aslan,  kafa karışıklığınız geride kalıyor. Bu hafta herşey netlik kazanıyor. Kendinizi biraz boşlukta hissedebilirsiniz.

Sosyalleşmek ve dostlarınız ile vakit geçirmek size iyi gelecek. Alışveriş için uygun zamanlar.

BaşakSevgili başak burçları ve yükselen başak

Sevgili başak, yoğun ve tempolu bir hafta sizleri bekliyor olacak, sorumluluklarınız arta bilir. Ufak işlerde bile extra çaba harcamanız gerekebilir. Planlı ve programlı hareket edin. Üstesinden geleceksiniz.

TeraziSevgili terazi burçları ve yükselen terazi

Sevgili terazi,  bir kaç haftadır gündeminizi kapsayan ve sizi yoran konular bu hafta biraz hafifliyor. Daha dingin ve kendinize, işinize yoğunlaşacağınız bir hafta olacak. Bereket kapılarınız açılıyor. Birikim yapmak için uygun zamanlar.

AkrepSevgili akrep burçları ve yükselen akrep

Sevgili akrep, bir süredir sürüncemede kalan bazı konular aydınlığa çıkıyor. Sizin için yükseliş, terfi söz konusu olabilir. Çevrenizdeki insanlara çok dikkat edin. Bir kıskançlık söz konusu olarak gözüküyor. Baş ve boyun ağrılarına dikkat.

Ata Park Artık Daha Güzel! Ata Park Artık Daha Güzel!

YaySevgili yay burçları ve yükselen yay

Sevgili yay, ailevi ilişkilerinizde bu hafta önemli gelişmeler yaşanacak. Yeni kararlar alınacak. Bir araba değişikliği yada yeni bir araba gündeminiz de olabilir. Gelişmeler sizleri oldukça heycanlandiracak. Plan proje yapabilir. Hedeflerinize çok daha kolay ulaşabilirsiniz.

OğlakSevgili oğlak burçları ve yükselen oğlak

Sevgili oğlak, hareketli bir hafta sizleri bekliyor olacak, yarim kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yeni bir iş için adım atabilirsiniz. Çevreniz tarafından destekleniyorsunuz. Başarı için az kaldı. Hedefinize ulaşacaksınız.

KovaSevgili kova burçları ve yükselen kova

Sevgili kova, bu hafta uzun süredir görmediğiniz insanlar ile bir araya gelebilirsiniz. Keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sosyalleşme ihtiyacınız artabilir. Kulağınıza bir takım şeyler gelebilir. Fevri hareket etmeyin. Mantığınız sizi doğru hedefe ulaştıracak.

BalıkSevgili balık burçları ve yükselen balık

Sevgili balık,  insanların gerçek yüzünü gördüğünüz, tanıdığınızı sandığınız insanları aslında tanımadığınızı anlayacaksınız. Bolca tecrübe kazanacağınız günler kapınızda ama hiç üzülmeyin, bu başlangıç size çok iyi gelecek. Güçleneceksiniz.

Haftanın Renkleri ve Enerjileri

27 Mayıs Pazartesi

Sayısı 4 - Rengi Yeşil

Odaklanma, sabır gösterme ve çalışma olarak yoğun bir gün.

28 Mayıs Salı

Sayısı 5 - Rengi Mavi

Sosyalleşmek, yürüyüş , arkadaş ve aile ile vakit geçirmek için ideal bir gün.

29 Mayıs Çarşamba

Sayısı 6 - Rengi İndigo Mavi

Aileye vakit ayırmak, evde vakit geçirmek, dertleşmek için uygun bir gün.

30 Mayıs Perşembe

Sayısı 7 - Rengi Mor

Dua, dilek, istek, meditasyon ve ibadet için uygun bir gün bu günü kaçırmayın.

31 Mayıs Cuma

Sayısı 8 - Rengi Pembe

Bereket günüdür. Hedefleriniz için kenara para ayırın, kendinize kumbara yapın.

1 Haziran Cumartesi

Sayısı 9 - Rengi Beyaz

Yardımlaşma, yardim alma, yardım yapma, hayır işleri için uygun bir gün

2 Haziran Pazar

Sayısı 1 - Rengi kırmızı

Yeni başlangıçlar diyet , spor için uygun bir gün.

Günün enerji renklerinde o renkleri taşımak, ve bulundurmak enerjiyi aktif eder. Karşınıza bu renkler çıkarsa çok şanslısınız.

Editör: Arda Yavuz