(13 Mayıs-19 Mayıs )

KoçSevgili, Koç burçları ve yükselen Koçlar.

Bu hafta, gündeminiz de yeni başlangıçlar mevcut. Hareketli bir dönem başlıyor. Ciddi bir ilişkiye ilk adim atılabilir. Gelir gider planlaması yapabilirsiniz. Teknolojik aletler de sorun çıkabilir. Aileniz ile alakalı gelişme yaşanabilir. Başlatma enerjisin de olduğunuz şu sıralar biraz fren vakti. Hedefe az kaldı, biraz sabır.

BoğaSevgili boğa burçları ve yükselen boğalar.

Bu hafta gündeminiz de, yeni yatırımlar, kazanç kapıları, ortaklıklar ve iş konularınız  ön planda olacak. Yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Biraz harekete geçme zamanı evrenden size tam destek. Şans size dönüyor.

IkizlerSevgili ikizler burçları ve yükselen ikizler.

Bu hafta gündeminizde, iletişim alanında gelişmeler var. Aceleci olmayın. Yanlış anlaşılmalara açık olacak, anlaşmazlıklar ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Yarım kalan işlerinizi tamamlayın. Yeni başlangıçlar için uygun değil.

YengeçSevgili yengeç burçları ve yükselen yengeçler.

Bu hafta gündeminizde, şans enerjiniz aktif. Yeni fırsat ve gelişmeler yaşanıyor. Planlı ve kontrolü hareket edin. Beklediğiniz telefon haberi geliyor.

AslanSevgili aslan burçları ve yükselen aslanlar.

Bu hafta gündeminizde, şans olarak gördüğünüz bazı durumlar da zorluklar ile mücadele etmek zorun da kalabilirsiniz. Ortak iş yapmaya uygun değil. Aşk hayatınız hareket kazanıyor. Baş ve boyun ağrılarına dikkat edin.

BaşakSevgili başak burçları ve yükselen başaklar..

Bu hafta gündeminizde, zihninizi yoran aktiflik gerektirecek olaylar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Detaycı kişiliğiniz sizi bu evrede biraz zorlayabilir. Biraz esnek davranmanız size kazanç sağlayacak.

TeraziSevgili terazi burçları ve yükselen teraziler.

Bu hafta gündeminizde, alacak, verecek konuları hakim. Kontrolü gitmelisiniz. Maddi konularda ki pürüzleriniz biraz birikim ile çözülecek.

Bir yakınınızdan yardım gelebilir. Bu adım size iyi gelecek.

AkrepSevgili akrep burçları ve yükselen akrepler.

Bu hafta gündeminiz e, hem duygusal, zihinsel olarak yoğun zamanlar yaşayacaksınız. Hislerinize güvenin. Kendinizi bulma, keşfetme ve hedef koymak için en doğru zamanlar. Yanlış anlaşılmalar ve ifade etme üslubuna dikkat edin. Kendinize güvenin.

YaySevgili yay burçları ve yükselen yaylar.

Bu hafta gündeminizde, sorumluluk almak dan kaçma ve özel hayatınız ile sosyal hayatınızı bir birine karıştırma var. Bir denge kurmalı ikisini ayırmalısınız. İşlerinizi yoluna koyma, risk alma zamanı. Siz yeter ki başlatın gerisi gelecek. Kendinize şans tanıyın.

Düşünerek konuşun, mantıklı kararlar alın.

OğlakSevgili oğlak burçları ve yükselen oğlaklar.

Bu hafta gündeminizde, yeni iş ve ortaklıklar var. Temkinli olmalı ve ortak ile iş yapmamalısınız. Yakınlarınıza danışmak size iyi bir yol gösterecek. Kendinize biraz vakit ayırın.

KovaSevgili kova burçları ve yükselen kovalar.

Bu hafta gündeminizde, desteklenme teması var. Sizi zorlayan ve yıpratan bir sürecin sonuna geldiniz. Çok istediğiniz bir hedefe ulaşıyorsunuz. Güç siz de.

BalıkSevgili balık burçları ve yükselen balıklar.

Bu hafta ki gündeminizde, aile, sağlık ve bereket konuların da önemli gelişmeler var. Atacağınız bir adım size fayda sağlayacak. Sizin dostunuz yine sizsiniz. Hislerinize güvenin.

13 Mayıs Pazartesi

Rengi pembe, nümarolojisi 8,

Bereket günü kenara istek ve dilekleriniz kumbara yapın.

14 Mayıs Salı

Rengi beyaz, nümarolojisi 9

Yardım edebilir, Yardım alabilir, sadaka verebilirsiniz.

15 Mayıs Çarşamba

Rengi kırmızı, nümarolojisi 1

Diyete ve yeni başlangıçlar yapmaya uygun.

16 Mayıs Perşembe

Yalova’da ve Yurtta Hava Durumu Yalova’da ve Yurtta Hava Durumu

Rengi turuncu nümarolojisi 2, sevgi şefkat ve aşk enerjisi aktif.

17 Mayıs Cuma

Rengi sarı, nümarolojisi 3

Kendinizi ifade etme, adım atma ve dertleşmek, konuşmak için uygun.

18 Mayıs Cumartesi

Rengi yeşil, nümarolojisi 4

Çalışma azmetme ve sabır enerjileri aktif sabırlı olmalı ve adep de olunmalı.

19 Mayıs Pazar

Rengi mavi, nümarolojisi 5

Arkadaşlarımıza ilişkimize ve ailemize zaman ayırmalı sosyallesmeliyiz.

Yukarı da belirttiğim günün renklerini o gün için giyebilir, aksesuar olarak taşıyabilirsiniz. Böylelikle enerjiye kodlanmanız kolay olacaktır. Karşınıza günün de çıkan renkler, sizlere şansın habercisi.

Astrolog : ÇİSEM GÖKDERE

İNSTAGRAM ADRESİ : @cisemalizim

Editör: Arda Yavuz