Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral beraberinde AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın ile birlikte 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü nedeniyle ilçede görev yapan hemşireleri ziyaret etti.

“Kutsal görev”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Dünya Hemşireler Günü nedeniyle ilk ziyaretini Altınova Belediyesi Evde Bakım Hizmeti Birimine yaptı. Ardından ilçedeki hemşireleri ziyaret etti.
Hemşirelerin, sağlık ordusunun vazgeçilmezleri olduğunu ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Belediyemizde görev yapan hemşire ve Evde Bakım Hizmetleri Personelimiz de vatandaşlarımızın sağlığı konusunda ciddi ve fedakârca hizmet vermektedirler. Salgın döneminde büyük özveri ile görev yapan gece gündüz demeden sağlığımız için çalışan hemşirelerimize minnettarız. Her türlü olumsuzlukta ve zorlukta ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, büyük özveri ve gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin gününü kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

HEMŞİRELERİMİZ ÖZVERİYLE GÖREV YAPIYOR (2)HEMŞİRELERİMİZ ÖZVERİYLE GÖREV YAPIYOR (3)

Editör: Rümeysa Şahin