Yalovalı Raketler Bulgaristan Yolcusu Yalovalı Raketler Bulgaristan Yolcusu

 Yüksek tempoda geçen ve bol pozisyonun yaşandığı mücadelede 4 gol atıldı. Geçen hafta Safranspor’u 3-1 deviren Hersekspor bu kez Teşvikiye deplasmanından da aynı skorla galip gelmeyi başardı. Altınova temsilcisine 3 puanı getiren goller Muhammet Demiral, Ahmet Furkan Durası ve Abdülsamet Öngüner’den gelirken özellikle kaleci Ömer Faruk Ünal’da kurtarışlarıyla dikkat çekti. Evinde şok bir mağlubiyet alan Kırmızı Yeşilli ekibin tek sayısına Mutluhan Ar imzasını attı.
Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş Stadyumu’nda oynanan müsabakada Batuhan Kösem, Mesut Bingöl ve Musa Efe Erşahin hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmaya çok iyi başlayan Teşvikiye takımı adeta oyunu rakip sahaya çıktı. Levent Numanoğlu’nun öğrencileri yakaladığı fırsatları cömertçe harcadı. Hersekspor ise dengeli bir oyun oynadı. Takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.
İkinci yarı yüksek tempoda başladı. Mücadelenin 74. Dakikasında Muhammet Demiral ceza sahası içinde attığı şık golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu gole Teşvikiye’nin cevabı gecikmedi.
Dakikalar 79’u gösterdiğinde golcü oyuncu Mutluhan Ar şık golüyle skoru 1-1’e getirdi. Son bölümlerde Hersek fırtınası esti. Altınova temsilcisi 81’de Ahmet Furkan Durası volesiyle skoru 2-1’e getirdi. 
90+4’teki konuk ekip kontra atağında Abdülsamet Öngüner klasına yakışır bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara bırakıp maçın skorunu 3-1 olarak tayin etti.

yalova-tesvikiye- belediyespor-hersekspor-futbol-spor-mac-gol (2)yalova-tesvikiye- belediyespor-hersekspor-futbol-spor-mac-gol (1)yalova-tesvikiye- belediyespor-hersekspor-futbol-spor-mac-gol (5)yalova-tesvikiye- belediyespor-hersekspor-futbol-spor-mac-gol (3)

Editör: Arda Yavuz