Anlamlı organizasyonda parkeye inen özel sporcular ve veteran basketbolcular ortaya koydukları mücadeleyle sporseverler tarafından alkış topladı. 90. Yıl Spor Salonunda oynanan müsabakalarda 55 sporcu ve 14 il hakem görev aldı. Genç erkekler, genç kızlar, veteranlar ve özel sporcular olmak üzere 4 kategoride 14 takım ter parkede hünerlerini sergiledi. Organizasyon sonrasında mücadele eden sporcular madalya ve katılım belgesiyle ödüllendirildiler.

Yalova Basketbol İl Temsilcisi Hakan Ak,” Atatürk’ün gençlere armağanı olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda 3x3 basketbol turnuvamızı düzenledik. 4 kategoride 14 takım ve 55 sporcu mücadele etti. 14 hakemimiz maçlarda görev aldı. Hepsini kutluyorum inşallah çok daha güzel organizasyonlarda buluşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Hünerlerini 3x3 Basketbol Turnuvasında Sergilediler (6)Hünerlerini 3x3 Basketbol Turnuvasında Sergilediler (4)Hünerlerini 3x3 Basketbol Turnuvasında Sergilediler (5)Hünerlerini 3x3 Basketbol Turnuvasında Sergilediler (2)Hünerlerini 3x3 Basketbol Turnuvasında Sergilediler (1)

Editör: Rümeysa Şahin