UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) tarafından düzenlenen UEFA Regions Cup’a katılacak karmanın belirleneceği Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği organizasyonun tüm hızı Erzurum’da devam ediyor.

Yalovalı futbolcular Emre Demirok, Gencalp Gencer ve Doğukan Polat performanslarıyla adeta parmak ısırtıyor.

3 futbolcumuzun yer aldığı Bursa karması ilk maçında Diyarbakır karmasını 3-2 mağlup etmişti. Bu maçta Doğukan Polat ve Gencalp Gencer ikinci yarıda forma giyerken Emre Demirok şans bulamamıştı.

Yalova Uefa Regions Cup Erzurum Turnuva Turkiye Bursa Karma Futbolcular (3)

İkinci günü bay geçen Bursa karması üçüncü gün ise Adana Karmasıyla Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kamp Eğitim Merkezi 3 Nolu Sahada kozlarını paylaştı. Maçı Cüneyt Balçık ve Yusuf Efe Saydam’ın golleriyle Bursa 3-2 kazandı. Bu karşılaşmada Emre Demirok, Gencalp Gencer ve Doğukan Polat’ta forma giydi. İlk yarısı 1-1 biten mücadelenin ikinci yarısında Yunus Boyrat’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Cüneyt Balçık gole çevirdi. Son bölümde etkili olan Bursa ekibinde Emre Demirok’un asistini günün yıldızlarından Cüneyt Balçık golle sonuçlandırıp takımının sahadan 3-2 galip ayrılmasını sağladı.

Bursa Karması yarı finalde ise Kayseri karmasıyla Erzurum Büyükşehir Belediyesş Kamp Eğitim Merkezi 11 Nolu Sahada paylaşacak. Kazanan taraf Samsun-İstanbul maçının galibiyle finalde kozlarını paylaşacak. Müsabakalar sonunda birinci olan bölge karması takım, UEFA Regions Cup Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Yalova Uefa Regions Cup Erzurum Turnuva Turkiye Bursa Karma Futbolcular (4)

Yalova Uefa Regions Cup Erzurum Turnuva Turkiye Bursa Karma Futbolcular (1)

Editör: Arda Yavuz