Yalova İl Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde; Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği tarafından Yalova geneli asayiş olaylarında şüpheli şahısların yakalanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması ve aranan şahısların yakalanması, uyuşturucu madde suçları ile ilgili uyuşturucu madde suçlarına karışan kişilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında; 21.01.2024 günü İlimiz Bağlarbaşı Mahallesinde Şüphe üzerine durdurulan 77 *** *** ve 34*** ***Plaka Sayılı araçlar içerisinde yapılan kontrollerde 3 adet ruhsatsız tabanca ve 18 adet 7.65 mm çapında fişek ele geçirildi.

6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında kanun kapsamında Ş.A. A.A. ve F.A. isimli şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikat yürütülmeye devam ediyor.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı.

Yalova’da Kontrolden Çıkan Otomobil Demir Korkuluklara Çarptı Yalova’da Kontrolden Çıkan Otomobil Demir Korkuluklara Çarptı

Editör: Arda Yavuz