Bakan Yerlikaya: “FETÖ'ye Yönelik Operasyonlarda 544 Şüpheli Yakalandı” Bakan Yerlikaya: “FETÖ'ye Yönelik Operasyonlarda 544 Şüpheli Yakalandı”

Yalova İl Emniyet Müdürümüz Salih Gözüm’ün başkanlığında, İl geneli okullarda yapılan toplantılar neticesinde alınan kararlar doğrultusunda Yalova’da eğitim gören öğrenciler İl Emniyet Müdürlüğü’nde ağırlanıyor. Kademeli gerçekleştirilen etkinliklerde bu kez, Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu ile Cumhuriyet Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasına ziyaret gerçekleştirdi. 
Etkinlik sırasında Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü, Eğitim Şube Müdürlüğü ve Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü (Haber Merkezi),Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Yunus Tim motorize ekipleri, öğrencilere görevli personeller tarafından tanıtıldı.
İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm makamında öğrencileri ağırlandı ve karşılıklı sohbet sonrasında hediyelerini takdim etti. Ziyaret sonunda İl Emniyet Müdürlüğü servis araçlarıyla öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına sevki sağlandı.

yalova-il-emniyet-mudurluk-okul-gezi-ilkoku-ortaokul-ogrenci-ziyaret-tanitim (5)yalova-il-emniyet-mudurluk-okul-gezi-ilkoku-ortaokul-ogrenci-ziyaret-tanitim (4)yalova-il-emniyet-mudurluk-okul-gezi-ilkoku-ortaokul-ogrenci-ziyaret-tanitim (2)yalova-il-emniyet-mudurluk-okul-gezi-ilkoku-ortaokul-ogrenci-ziyaret-tanitim (3)

Editör: Arda Yavuz