Tüm İslam alemi tarafından kutsal kabul edilen üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayı için Müslümanlar 30 günlük oruç tutma ibadetini gerçekleştirdiler. Ramazan ayının sona ermesinin ardından 10-12 Nisan tarihleri arasında ülkece Ramazan Bayramını kutladık. Bayram tatilinin kamu personelleri için 9 güne çıkarılmasının ardından kimi kurumlarda bayramın hemen önceki son mesai gününde bayramlaşma törenlerini gerçekleştirilirken kimi kurumlarda da bayram tatilinin sona ermesinin ardından ilk mesai gününde bayramlaşmalar gerçekleştirildi.

HEM Kursiyerlerini Bilgilendirdiler HEM Kursiyerlerini Bilgilendirdiler

Yalova Il Tarim Orman Mudurluk Ramazan Bayram Kutlama Ilk Mesai Gun (4)Ramazan Bayramı tatili sonrası 15 Nisan Pazartesi günü ilk mesai gününe başlayan Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı. Müdürlüğün bahçesinde toplanan personeller, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar ile birbirlerinin bayramlarını kutlarken, kolonya ve çikolata ikram edildi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Il Tarim Orman Mudurluk Ramazan Bayram Kutlama Ilk Mesai Gun (3)Yalova Il Tarim Orman Mudurluk Ramazan Bayram Kutlama Ilk Mesai Gun (1)

Editör: Arda Yavuz