Yalova’da 4-5 Mart 2022 tarihleri arasında Süper Amatör Kümede 14. Hafta, U17 Liginde 4. Hafta, U15 Liginde 6. Hafta ve U14 Liginde Play-Off müsabakaları oynanacak. Asrın felaketi olarak lanse edilen öncesinde Kahramanmaraş ardından Hatay depremleri birçok acıyı beraberinde getirirken spor müsabakalarına da ara verilmesine neden olmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile yerel amatör liglerin dönüş tarihi de belli oldu. Buna göre Süper Amatör Kümenin yanı sıra altyapı ligleri olan U17, U15 ve U14 Play-Off müsabakaları hafta sonunda oynanacak.

Süper Amatör Kümede 14. Hafta heyecanı Çavuşçiftliği ile Sugören Gençlerbirliği arasında Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda 13:00’da başlayacak maçla start alacak. Bu maçın hemen ardından Hersekspor ile Yeşilovaspor kozlarını 15:30’da paylaşacak. Esenköy sahasında 15:30’da oynanacak karşılaşmada Esenköyspor ile Çınarcık Belediyespor kozlarını paylaşacak.

5 Mart Pazar günü Amatör Saha-1’de saatler 15:00’ı gösterdiğinde Çiftlikköy Belediyespor ile Teşvikiye Belediyespor puan savaşı verecek. Aynı sahada 17:00’daki karşılaşmada Safranspor ve Taşköprüspor karşı karşıya gelecek.

İlimizde Amatör Futbol Yeniden Başlıyor (1)-1İlimizde Amatör Futbol Yeniden Başlıyor (2)İlimizde Amatör Futbol Yeniden Başlıyor (1)

Editör: Uğur TEZCAN