Yalova Bolgesel Amator Lig Altinova Belediyespor Yesilovaspor (5)40 puana sahip Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü liderliğini sürdürürken, 34 puanlı Yeşilovaspor ikinci, 28 puana sahip Burhaniye Belediyespor ise üçüncü sıradaki yerlerini korudu. 11 puanla Görükle İpekspor ve 9 puanı bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor son iki sırada kalmaya devam etti. Bir diğer temsilcimiz Altınova Belediyespor yaşadığı kayıplara devam ederken 12 puanda kalıp 11. Sıraya geriledi.

Ufukcan Tatlı, Genç File Bekçileri Yetiştirecek Ufukcan Tatlı, Genç File Bekçileri Yetiştirecek

Yalova Bolgesel Amator Lig Altinova Belediyespor Yesilovaspor (4)Bursa’da Doğugücü Futbol Kulübü’ne konuk olan Yeşilovaspor Uğur Gezer ve Yusuf Sarohan karşılıklı golleri sonrasında sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

Evinde Mustafakemalpaşaspor Belediye’yi ağırlayan Altınova Belediyespor ilk yarıyı Samet Gökkaya ve Barış Bakır’ın golleriyle 2-0 üstün kapatırken, ikinci yarıda Semih Ergül, Alparslan Aytekin ve Gökhan Özçelik’in gollerine mani olamayınca maçı 3-2 kaybetti.

Yalova Bolgesel Amator Lig Altinova Belediyespor Yesilovaspor (7)Lider Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olurken, Kemalata Döner’in golü sonrasında 1-0 geriye düştü. Ancak Bursa ekibi Barış Bakca, Fatih Aydın ve Yunus Emre Çabuker’in golleriyle evine 3-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Görükle İpekspor ile Burhaniye Belediyespor 0-0 berabere kaldı. Eti Maden Etispor evinde Hendekspor’u ağırlarken müsabaka Muhammed Şura Çetin ve Volkan Kutlu’nun golleriyle 1-1 sonuçlandı.

Bigaspor evinde oynadığı maçta Arifiye Kalaycıspor’u Bartu Mutlu’nun tek golüyle 1-0 devirdi. Karasuspor deplasmanına çıkan Yeni Çanspor rakibini Hasan Aktürk ve Ali Dursun Bekdemir’in golleriyle 2-1 devirdi. Ev sahibi ekibin tek sayısı Ömer Taşkın’dan geldi. Bölgesel Amatör Lig 3. Grubun 16. Hafta müsabakaları 18 Şubat Pazar günü oynanacak ve tüm maçlar 14:00’da başlayacak.

Editör: Arda Yavuz