AK Parti Yalova’dan Muhtarlara Çıkarma AK Parti Yalova’dan Muhtarlara Çıkarma

yalova-iyi-parti-merkez-ilce-baskan-degisiklik-aksener-devir-teslim (2)31 Mart 2024 seçimlerine çok az bir zaman kala Yalova’da siyasal çalışmalar yürüten partilerin büyük bir bölümü Yalova Merkez Belediyesi için Belediye Başkan Adaylarını belirlerken, geçtiğimiz dönem Cumhuriyet Halk Partisi ile Millet İttifakı içerisinde yer alan İYİ Parti’de sessizlik sürüyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kararıyla 81 ilde bağımsız bir şekilde Belediye Başkan Adayları çıkarma kararı alan İYİ Parti’nin Yalova’da öne çıkaracağı isim merak konusu. 
yalova-iyi-parti-merkez-ilce-baskan-degisiklik-aksener-devir-teslim (1)Yalova Belediye Başkan Adayını açıklaması beklenen İYİ Parti’de sıcak gelişmeler yaşandı. Partinin Yalova Merkez İlçe Başkanı pozisyonunda bir değişiklik yaşanırken, Merkez İlçe Başkanı Nalan Aydoğan’ın yerine Avukat Zeynep Salman atandı. Devir teslim törenine İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir de katıldı.
Değişiklik Genel Başkan Akşener’in Onayı İle Oldu
Konuya ilişkin Yalova İYİ Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in onayı ile Merkez İlçe Başkanlığımıza Sayın Nalan Aydoğan’ın yerine Avukat Zeynep Salman atanmıştır. Devir teslim töreninde göreve gelen başkanımıza desteğimiz tam olup, başarılı olacağından şüphemiz yoktur. Teşkilatımıza ve Yalova’mıza hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz