“İzmir yenilmezlik Serisin 20 maça çıkarttı”

Süper Lig Play-Off Yarı Final Serisi ilk maçında Bursa Orhangazi Spor Salonu’nda Galatasaray Tunç Holding ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Çeyrek final serisinde Bağcılar Belediyesi’ni eleyen Ege temsilcisi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u saf dışı bırakan Sarı Kırmızılı ekip yarı finalin ilk maçında kıyasıya mücadele etti. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde üstünlüğü eline alan İzmir Büyükşehir Belediyespor maçı da 11 sayı farkla 73-62 kazanmayı başardı.

Euro Cup-3’te üçüncülük alan Ege ekibi normal sezonda üst üste kazandığı 17 maçtan sonra Play-Off serisinde de parkeye çıktığı 3 maçtan da galip ayrılıp yenilmezlik serisini 20 maça çıkardı.

“Nefes kesen maç Fener’in”

Play-Off yarı final serisinin diğer ayağında çeyrek finalde Pendik Belediyesi’ni ekarte eden Fenerbahçe Göksel Çelik’le, Gazişehir Gaziantep’i eleyen Beşiktaş kozlarını paylaştı.  Mücadeleden 18 sayı farkla 77-59 kazanan Fenerbahçe Göksel Çelik seride durumu 1-0 yaptı.

Karşılaşmanın en skorer ismi 20 sayı ile Hassan Sayarı olurken, Sarı Lacivertli ekipte Yamaç Yüksel 19 sayı, Morteza Abedi 17 sayı ve Ferit Gümüş 12 sayı ile çift hanede skora katkıda bulundular. Siyah beyazlı ekipte ise en skorer isim 15 sayı ile Zafer Gültekin oldu.

İzmir ve Fenerbahçe Kazanarak Başladı (2)İzmir ve Fenerbahçe Kazanarak Başladı (3)İzmir ve Fenerbahçe Kazanarak Başladı (1)-1

Editör: Rümeysa Şahin