Yalova Judo Temsilciliği tarafından düzenlenen Ümitler Judo Turnuvası 90. Yıl Spor Salonunda gerçekleştirildi. 20 şehirden 200’e yakın sporcunun yer aldığı organizasyonda Yalova’yı 15 sporcu temsil etti.
Yapılan müsabakaların ardından Yalovalı judoculardan Tuna Biçer 44 kiloda üçüncü, Abdullah Kaymaz ise 50 kiloda ise Abdullah Kaymaz üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. 
Judo il temsilcisi Timuçin Biçer,” Yalova’mız da  4 yıldır judo müsabakaları yapılıyordu ancak Ümitler  kategorisinde ilk defa müsabaka düzenledik bu müsabakamızı da bizi yetiştiren öğretmenlerimize armağan etmeye karar  verdik  Öğretmenler günü judo turnuvasını her yıl geleneksel hale getirmeye çalışacağız. 4 yıl önce minikler kategorisi ile başlayan sporcularımız artık büyüdüler ve  Ümitler kategorisine geçtiler onlarla  inşallah  bu yıl Türkiye ve Avrupa müsabakalarında önemli dereceler  elde etmeyi  hedeflemekteyiz  Önce bize ve yavrularımızın eğitiminde emek veren değerli Öğretmenlerimizin    öğretmenler gününü kutlar bu müsabakayı Öğretmenler gününe ithaf eden Spor İl Müdürümüz  Metin Kaplan ‘a  ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.
Editör: TE Bilişim