Portekiz’in Gondomar kentinde 10-19 Temmuz 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen dev organizasyonda Yalovalı raketler Kaan Beyzat Tuna ve Elvin Kale’de ter döktü.
Yıldız ve Genç Milli Takımlarımız ilk etap çalışmalarını Yalova’da gerçekleştirdikten sonra ikinci etap için Avrupa’nın en büyük kamp merkezlerinden biri olan Mirandela'da çalışmalarını sürdürmüştü.
Masa Tenisi Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonası ise nefes kesti. Elvin Kale’nin yer aldığı U15 Kız Milli takımımız son 16 turunda Romanya’ya 3-2 mağlup olarak organizasyonu tamamladı. U19 Kız Milli takımımızda son 16 turunda Letonya’ya 3-1 boyun eğerek turnuvaya havlu attı.

Kaan Beyzat Tuna’nın yer aldığı U15 Erkek Milli takımımız son 16 turunda İngiltere’yi 3-2 yenerken çeyrek finalde ise İsveç’e 3-2 mağlup elendi. U19 erkek Milli takımı ise ilk etapta elenerek şampiyonaya veda etmişti.
10-19 Temmuz 2026 tarihleri arasındaki Masa Tenisi Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonası’nda takımlar mücadeleleri tamamlanırken gözler ferdi müsabakalara çevrildi. Fransa U19 kız ve erkek, U15 kızlarda şampiyon olurken Polonya ise U15 erkekler kategorisinin birincisi oldu.






