Aksaray’da İran’la kamp yapan Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadın Milli Takımımız ilk hazırlık maçını oynadı. Kadrosunda Serra Uzun’un da yer aldığı Türkiye İran Kadın Mili Takımını 41-37 mağlup etti. Ay-Yıldızlılar ikili kamp kapsamında bir hazırlık maçı daha oynayacak.

Aksaray Paralimpik Oyunları Kamp Merkezindeki Milli takım kampı 5 Haziran pazartesi günü sona erecek. Tekerlekli Sandalye Basketbol A Kadınlar Milli Takım kampının müdürlüğünü Songül Çiçek üstleniyor. Başantrenör olarak Metin İdoğ, yardımcı antrenör olarak ise Cengiz Çatal ve Eda Çolak görev alıyor. Fizyoterapist olarak Asude Tamam, mekaniker olarak Haluk Taşkınçay kamp boyunca çalışmalarda yer alıyor.

HDİ Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü(YOSK)’nün başarılı kadın oyuncusu Serra Uzun’un yanı sıra oyuncu kadrosunda Büşra Kaygın, Ecem Nur Adıgüzel, Havva Selhihan Uzun, Cansu Öztürk, Büşra Ünal, Rabia Akyürek, Hanımzer Melet, Begüm Pusat, Ceylan Yılmaz, Naciye Çakır, Meryem Tan, Mine Ercan, Zümeyran Polat, Tuğçe Demirci ve Ebru Akıncı ye alıyor.

Kadın Milli Takımımızdan İyi Prova3Kadın Milli Takımımızdan İyi Prova

Editör: Rümeysa Şahin