Teşvikiye’de Kocadere’nin Yüzü Güldü Teşvikiye’de Kocadere’nin Yüzü Güldü

Yalovaspor’un temsilcimiz olduğu Türkiye Kadınlar 3. Lig 13. Grubun 11. Haftası bol gollü geçti. Sürprizin yaşanmadığı bu haftada favori takımlar galibiyetle maçlarını tamamlarken, Yeşil Kırmızılı ekibimiz 1 puanı hanesine ekledi. 
29 puana sahip Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor liderliğini sürdürürken onu 5 puan geriden Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor Kulübü takibini sürdürdü.  Son sırada ise 7 puanı bulunan Karşıyaka Kolejispor yer aldı.
11. hafta maçları kapsamında Amatör Saha-2’de şampiyonluk adaylarından Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor Kulübü’nü ağırlayan Yalovaspor rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Hasan Doğan Sahasında Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik Kulübü’nün konuğu olan Karamürsel Belediyespor rakibini Ebrar Çiftçi ve Ecrin Ayaz’ın son dakikada gelen golüyle 2-1 devirdi. Ev sahibi ekibin tek sayısına Cemile Ulu imzasını attı.
Yalova Kadin Futbol Takim Lig Hafa Sezon (1)Lider Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor, Bursa deplasmanında Ufukspor deplasmanına çıktı. Kırmızı Siyahlılar zorlu 90 dakikadan Sıla Uyar, Yağmur Özbay, Zehra Okur(2) ve Esma Nur Çelik’in golleriyle maçı 5-1 kazandı. Ev sahibi ekibin tek golü Azra Özge Kara’dan geldi. Bu haftanın en gollü maçı Bursa’da oynandı. Soğanlıspor evinde Karşıyaka Koleji’yle kozlarını paylaşırken maçı 12-0 gibi farklı skorla kazandı. Ev sahibinin gollerini Betül Çetinkaya(2), Buse Nur İnce(3), Kübra Altun, Esmanur Teke, Semanur Öztosun(2), Rabia Çelik, Hilal Korkmaz, Çimen Atila kaydetti. Türkiye Kadınlar 3. Lig 13. Grupta 12. Hafta maçlarının tamamı 20 ve 21 Nisan 2024 tarihleri arasında oynanacak.  

Editör: Arda Yavuz