Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa ve Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret ederek faaliyetler hakkında bilgi verdi. Kulüp olarak 2016-2017 sezonunu verimli geçirdiklerini belirten Kocaağa, 2017-2018 sezonu hedefleri için yürütülebilecek ortak çalışmalar konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.
“Başarılı bir sezon geçirdik”
2016-2017 sezonunun kendileri adına başarılı geçtiğini belirten Başkan Kocaağa,” Başarılı bir sezon geçirdik. Antrenörlerimiz ve sporcularımız büyük bir özveri ile çalışarak liglerde üst sıralarda yer aldı. 2017-2018 sezonunda da ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek ulusal ve uluslararası müsabakalarda madalya için çalışacağız. Milli Takıma 20’nin üzerinde  sporcu verdik. Yeni sezonda da liglere daha fazla sporcu yetiştirmek istiyoruz. Daha fazla branşta başarılı olma amacındayız” dedi.
“Belediyespor’u tebrik ediyorum”
Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Yalova Belediyespor’u aldığı derecelerden ötürü kutluyorum. 2017-2018 sezonunda da başarılı sonuçlar elde edeceklerine inanıyorum. Kulüp olarak spora sağladıkları katkıdan ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yalova Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 2016-2017 sezonunda;
Federasyon Ligi
Masa Tenisi        Bayanlar              Süper Lig
Basketbol            Erkekler               2. Lig
Masa Tenisi        B Takımı              2. Lig
Satranç                                             1. Lig
Diğer;
Teakwondo, Voleybol, Bisiklet, Güreş, Wushu, Yüzme, Hentbol, Boks, İzcilik ve Hentbol olmak üzere 14 branşta faaliyet göstermektedir.

Editör: TE Bilişim