Zorlu Mücadelenin Kazananı Tokmakspor Oldu Zorlu Mücadelenin Kazananı Tokmakspor Oldu

Çiftlikköy’de bulunan Köfteci Yusuf’ta gerçekleştirilen iftara, geçtiğimiz günlerde göreve gelen Karate İl Temsilcisi Mehmet Güney, iş insanı Ahmet Urhan, antrenörler ve hakemlerin yanı sıra sporcular da katılım sağladılar.
“Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman sürecek”
Ellerinden geldiğince sporun içinde olup destek verdiklerini belirten Taşköprülü iş insanı Ahmet Urhan, “İlimizde karate branşının önde gelen isimleriyle iftar organizasyonunda buluştuk. Davetimizi kırmayıp iftarımıza katılan antrenör, hakem ve sporculara teşekkür ederim. Ayrıca bu iftarın düzenlenmesinde vesile olan Yalova Karate İl Temsilcisi Mehmet Güney’e de şükranlarımı sunarım. Böylesine anlamlı buluşmanın ardından karate sporuyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bizler sporun ve sporcunun her zaman destekçiyiz” dedi.
Yalova Karate Il Temsilcisi Geleneksel Iftar Yemek (1)“Değerli İş insanı Ahmet Urhan’a Teşekkür Ediyorum”
İş insanı Ahmet Urhan’a teşekkür eden Karate İl Temsilcisi Mehmet Güney ise “Karate branşında son dönemlerdeki yükselişimizi değerlendirmek üzere iftar etkinlimizde bir araya geldi. Desteklerinden dolayı iş insanı Ahmet Urhan’a teşekkür ederiz. Kendisi her daim yanımızda ve sporun hep içinde birisi. İnşallah bu  branşı daha üst seviyelere taşımak için ekibimizle birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Arda Yavuz