İlimizde geleneksel hale gelen spor organizasyonu Kent Kupası Spor Oyunları 2024’te heyecan futbol turnuvasıyla tam gaz devam ediyor. Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen Yalova Belediyesi, Yalova İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleştirilen spor şöleni ilk olarak Sefa Demir ve Cemal Gürses’in sahibi olduğu Fatih Halı Saha Tesislerindeki futbol turnuvasıyla başlamıştı. 6 grupta toplam 26 takım kıran kırana performans sergiledi. 6 grup birincisi ve en iyi iki takım adlarını çeyrek finale yazdırdı.

Yalova Kent Kupasi Genclik Meclis Ceyrek Fnal Eslesmeler (3)Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz ve Yalova Belediyesi Spor Birim Sorumlusu Sefa Demir gözetiminde gerçekleştirilen kura çekimiyle birlikte Yalova Barosu-Hava Meydan Komutanlığı-1, Uzmanlar Hastanesi-1-Vakıfbank Yalova Şubesi, Yalova Üniversitesi-Genç İHH ve İnşaat Mühendisleri Odası-Yalova Belediyesi çeyrek finalde eşleşti. Çeyrek final müsabakaları 9 Haziran Pazar günü 18:00-21:00 saatleri arasında oynanacak. Yarı final ve final müsabakaları ise 12-14 Haziran 2024 tarihler arasında oynanacak.

Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

Futbol turnuvasının sona ermesiyle birlikte Kent Kupası Spor Oyunları 2024 sokak basketbolu, dart, bocce, satranç, wushu, geleneksel okçuluk ve masa tenisi müsabakalarıyla devam edecek.

Yalova Kent Kupasi Genclik Meclis Ceyrek Fnal Eslesmeler (5)Yalova Kent Kupasi Genclik Meclis Ceyrek Fnal Eslesmeler (2)

Kaynak: Haber Merkezi