Ufukcan Tatlı, Genç File Bekçileri Yetiştirecek Ufukcan Tatlı, Genç File Bekçileri Yetiştirecek

2. Amatör Küme A Grubunda 5. Hafta heyecanı geride kaldı. 21 golün atıldığı 4 karşılaşmada futbolseverlerin gözünün pası silindi. İlk yarının bitmesine 2 hafta kalırken 13 puan toplayan ve namağlup unvanını koruyan Kirazlı Köyüspor zirvedeki yerini korudu. Kırmızı Beyazlıları şampiyonluk yolunda 12 puanla Yalova Çotanaklarspor ve Çağlarspor takımları takip ediyor. Bu grubun son sırasında ise puanı bulunmayan Yalova Kartalspor bulunuyor.
5. haftanın açılış maçında Teşvikiye Şehit Mehmet Yurttaş sahasında Çınarcık Fırtınaspor’a konuk olan Kirazlı Köyüspor son dakika golüyle rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Amatör Saha-1’de oynanan mücadelede Gençlerbirliği’nin konuğu olan şampiyonluk adayı Yalova Çotanaklarspor 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 5-1 galip ayrıldı.
Armutlu İlçe Stadyumundaki mücadelede Armutlu Belediyespor ile Yalova Kartalspor kozlarını paylaşırken karşılaşmayı ev sahibi takım 3-2 kazandı. Bu haftanın kapanış maçı muhteşem bir düelloya sahne oldu. Amatör Saha-1’de Samanlıspor’la karşılaşan Çağlarspor 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanmayı başardı. 2. Amatör Küme A Grubunun 6. Hafta karşılaşmaları 23 ve 24 Mart tarihleri arasında oynanacak.

Editör: Arda Yavuz