Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 13. Grupta mücadele eden Yalovaspor bu sezonki ilk puanlarıyla tanıştı.

Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek

İlk 3 maçında farklı mağlubiyetlerle kapatan Yeşil Kırmızılı ekibimiz şeytanın bacağını dördüncü haftada kırmayı başardı.

Kocaeli’nde Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor’a konuk olan Yalovaspor rakibini Zeynep Azra Aygün’ün golüyle 1-0 mağlup etti. 3 puanı hanesine ekleyen Yeşil Kırmızılı ekibimiz son sıradan da kurtulmuş oldu. Yalovaspor hafta sonunda Karamürsel Belediye Spor Kulübü’nü ağırlayacak. Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor’da Bursa’da Soğanlıspor’a konuk olacak.

Yalova Spor Kadin Futbol Lig Golcuk Galibiyet (3)Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 13. Grubun 4. Haftasının kapanış maçını Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor ile Yalovaspor oynadı. Kavaklı Stadyumunun ev sahipliği yaptığı karşılaşmada Bengünur Kırbaş, Emirhan Yiğit ve Pınar Sarıbel hakem üçlüsü görev yaptı. Maça istek ve arzulu başlayan Yalovaspor dakikalar 25’i gösterdiğinde Zeynep Azra Aygün sahneye çıkarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Yalova Spor Kadin Futbol Lig Golcuk Galibiyet (2)Bu gol aynı zaman da ilk 45 dakikanın da skorunu belirledi. İkinci yarıda da yağış şiddetini arttırdı. Buna rağmen her iki takımda gol için kontra ataklarla arayış içerisine girdi. Ancak ikinci yarıda hem temsilcimizden hem de ev sahibi Kocaeli ekibinden ses çıkmadı.  Maçın bitiş düdüğüyle birlikte 3 puanı alan Yalovasporlu oyuncular büyük sevinç yaşadılar.

Editör: Arda Yavuz