Acarspor’un Erken Vedası Acarspor’un Erken Vedası

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 13. Grupta ikinci yarı heyecanı başladı. Yalovaspor’un da yer aldığı grupta 8. Hafta maçları nefes kesti. Yeşil Kırmızılı ekibimiz bir sıra yükselerek 5. Sıraya tırmanırken, liderlik koltuğunda ise Eskişehir Büyükşehir Belediyespor oturmaya devam etti. 6 puana sahip Karşıyaka Koleji ise son sırada yer aldı.
İkinci yarının ilk haftasında temsilcimiz Yalovaspor liderlik koltuğunda oturan Eskişehir Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Ev sahibi ekip mücadeleyi Elvan Nur Yarım ve Zehra Okur’un golleriyle 2-0 kazandı.
Karşıyaka Koleji ile Bursa Ufukspor arasındaki maçı konuk ekip Büşra Kıravi ve Hilal Bayram(2) golleriyle 3-1 kazandı. Ev sahibi ekibin tek sayısını Elif Uygun kaydetti. Kocaeli derbisinde ise Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Kulübü ile Karamürsel Belediyespor kozlarını paylaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip Evra Sezgin(2), Gülden Uzuner(2) ve Aleyna Alkan’ın golleriyle 5-2 kazandı. Konuk takımın sayılarına Tanem Güldal ve Sıla Arslan imza attı.
Soğanlıspor ise sahasında Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik karşısında adeta gol şov yaparak sahadan 12-0 galip ayrıldı. Bursa ekibinin gollerine Buse Nur İnce(4), Rabia Çelik(3), Betül Çetinkaya(3), Esmanur Teke ve Kübra Altun kaydetti. Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 13. Grupta 9. Hafta maçları 23 Mart Cumartesi günü oynanacak. 

Editör: Arda Yavuz