1999-2004 ve 2009-2014 yılları arasında Yalova Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve aktif olarak Gazetemizin Köşe Yazarlarından biri olan Yakup Bilgin Koçal emeklilik döneminde kendini entelektüel faaliyetlere doğru yönlendirdi. Geçtiğimiz yıllar boyunca birçok kitabı yayınlanan Koçal’ın son eseri “Türk Fikir Sistemi: Gönül Ontolojisiyle Şehri Yeniden Kurmak”, Ocak ayında raflarda yerini almıştı. Koçal, kitabında modern dünyadaki Türkçülük ideolojisinin fikir sistemi üzerine düşüncelerini açıkladı.

Koçal, kitabında anlattığı fikirlerini anlatabilmek adına Eskişehir’e giderek burada Odunpazarı Sivrioğlu Konağı Türk Ocağı Şubesi’ne konuk olacak. 30 Mayıs Perşembe günü saat 20:00’de başlayacak söyleşi www.eskisehirturkocagi.org internet sitesinden ve derneğin Youtube hesabından canlı yayınlanacak.

Katılacağı söyleşi için sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Koçal, “'Şehri Yeniden Kurmak' ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak üzere Perşembe günü Eskişehir 'de olacağım. Yolu Eskişehir'den geçen dostları beklerim” dedi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

YAFEM Rüzgarı Çiftlikköy’de Esti YAFEM Rüzgarı Çiftlikköy’de Esti

Editör: Arda Yavuz