Projede yer alan sanatçıların her biri aynı zamanda kendi solo kariyerlerini ve kollektif çalışmalarını da sürdürmekte olan ünlü müzisyenler.

80’li yıllardaki grubu KLiPS ile Eurovision’da ülkemizi temsil eden, sonrasında Tarkan ile birlikte yaptığı çalışmalardan ve solo kariyerinden hatırlayacağınız Gür Akad, türk rockının kilometre taşlarından Kronik ve Objektif gruplarında yer almış multi- enstrümantalist  HAKAN ŞAVKLI ,solo kariyerinin yanısıra Deep Purple ve Rainbow gibi dünya’nın en önemli gruplarının efsane solisti Joe Lynn Turner ile yaptığı çalışmalardan hatırlayacağınız Cem Köksal, yanlarında Whisky ve daha birçok grupta  birlikte çalmış Çağatay Ateş ve Alpay Şalt (Yüksek Sadakat) yer alıyor.

Bu rüya kadro, Gitarizma projesi kapsamında, sürpriz konukları ile hem kendi bestelerini hem de rock tarihinin klasikleşmiş parçalarını seslendirecek. Uğradığı illerdeki yerel gitaristlere de programında yer veren Gitarizma’ya Yalova’da Tanju Ocar katılacak.Klavye’de genç yetenek Gökhan Gültekin’in yer alacağı gecede Türk rock sahnesinin en karizmatik solistlerinden Yusuf Uğurer (ifrit,Eyyam) gruba vokaliyle eşlik edecek.

 

Editör: TE Bilişim