Tarihinde ilk kez Süper Amatör Kümede mücadele eden Kurtköyspor’da sıcak saatler yaşanıyor.

Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek

Birçok önemli ismi kadrosuna katarak iddialı şekilde lige giren Bordo Yeşillilerde kötü gidişin faturası Erkan Kılavuz’a kesildi. Geride kalan 9 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Kurtköyspor’da ayrılık sonrasında Yalçın Önem’le anlaşma sağladı.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör Kümeye iddialı şekilde giren Kurtköyspor’da Erkan Kılavuz dönemi sadece 9 hafta sürdü. Taşköprüspor ve Safranspor’u mağlup edebilen, Yenimahallespor ve Hersekspor’la berabere kalan Bordo Yeşilliler Çiftlikköy Belediyespor, Yalovaspor, Negmar Tavşanlı Belediyespor, Teşvikiye Belediyespor ve son olarak Sugören Gençlerbirliği’ne mağlup olmuştu.

Düşme potasının 2 puan üzerinde bulunan Kurtköyspor sosyal medya hesabından, “Kulübümüz teknik direktör Erkan Kılavuz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Erkan Kılavuz’a emekleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz” açıklaması yaptı.

Kurtköyspor’un yeni teknik adamı Yalçın Önem ise 1992 yılında Yalovaspor’da çalışmaya başladı. Deneyimli isim ayrıca Tekirdağspor, Negmar Tavşanlı Belediyespor, Çınarcık Belediyespor, Yahya Kemalspor, Yalovagücü, Gölcük Karadenizspor, Çiftlikköy Belediyespor takımlarında görev aldı.

Bu sezona ise 1. Amatör Küme B Grubu takımlarından Sultaniyespor’la başladı. Önem başarılı grafik çizmesine karşın yaşanan anlaşmazlık sonrasında Çiftlikköy ekibiyle yollarını ayırırken, 2023-2024 sezonunun kalan kısmında Kurtköyspor’un başarısı için ter dökecek.

Editör: Arda Yavuz